Kursevi engleskog u Brajtonu

brighton

Škola

Oxford International English Schools

Školski centar u Brajtonu deo je grupacije škola pod nazivom Oxford International Education Group. Prostorije škole jezika su smeštene u lepoj zgradi u istorijskom delu grada na samo dva minuta hoda od plaže. Škola u Brajtonu je klimatizovana, svetla i prostrana sa modernim učionicama. Pored modernih učionica u sklopu škole se nalaze i prostorije sa kompjuterima sa Internet pristupom kao i prostorije za odmor i druženje polaznika i zajednička kuhinja. U jeku sezone, postoji mogućnost da se nastava odvija i van matične zgrade, ali uvek u blizini i istog kvaliteta. Sve detalje polaznici dobijaju prvog dana nastave.

Vreme van nastave – Škola organizuje različite vannastavne aktivnosti za svoje polaznike, koji će dodatno omogućiti upoznavanje Brajtona i posete glavnim atrakcijama grada. Neke od aktivnosti su: Ghost walk, filmske večeri, trka pasa, odlazak u tradicionalni pab, fish and chip večere…
Vikendom se organizuju celodnevni izleti i obilasci Aroundel zamka i londonskih muzeja. Određene aktivnosti su besplatne dok je za neke potrebna doplata.

Destinacija

Boemski, hedonistički i živopisan, Brajton je grad koji ima sve, od opuštenog primorskog života do nadaleko poznatog noćnog provoda. Na samo 70 km od Londona, u Brajtonu ćete pronaći brojne atrakcije: fasinantan Royal Palace, interesantne muzeje, prelepu plažu, zanimljive radnje, brojne tradicionalne pabove i savremene noćne klubove. U srcu grada nalazi se čuvena palata sazidana u indijskom stilu napravljana za kralja Džordža IV. Živopisna mreža poznatih ulica za kupovinu, poznata kao The Lanes, puna je vintage radnji, antikvarnica i neobičnih, starinskih kafea.

Pohađanjem nastave u istorijskom delu grada polaznici imaju priliku da osete energiju i šarm koje Brajton nudi. Bilo da želite da uživate u tradicionalnom fish and chips na plaži, ili se opuštate uz zvuke žive muzike, Brajton pruža mogućnost da to i ostvarite!

Kursevi

Škola u ponudi ima sledeće kurseve:

  • Standardni kurs;
  • Intenzivni kurs;
  • Pripreme za ispite FCE, CAE i IELTS;
  • Individualnu nastavu;
  • E-učenje, koje polaznicima daje mogućnost nastavka usavršavanja jezičkih sposobnosti preko interneta, čak godinu dana nakon završenog kursa.

Smeštaj

Škola u svojoj ponudi ima nekoliko opcija smeštaja. Porodični smeštaj je dobra opcija za one plaznike koji žele da iskuse način života i kulturu porodice koja će joj biti domaćin tokom boravka. Polaznicima su na raspolaganju jednokrevetne ili dvokrevetne sobe (za dvoje polaznika koji putuju zajedno), uz mogućnost da se opredele za noćenjenje sa doručkom ili polupansion. Rezidencijalni smeštaj je dobra opcija za polaznike koji žele više nezavisnosti, ali i iskustvo boravka u internacionalnom okruženju. Smeštaj podrazumeva jednokrevetnu sobu sa privatnim kupatilom, dok se kuhinja i dnevni boravak dele sa ostalim stanarima. Smeštaj u zajedničkim stanovima je odlična opcija za polaznike koji žele da steknu pravo internacionalno iskustvo budući da se zajedničke prostorije stana ili kuće dele sa drugim, internacionalnim polaznicima škole. Smeštaj je u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa zajedničkom upotrebom kuhinje, kupatila i dnevne sobe.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print