Kursevi engleskog u Kanadi

Škola

EC

Program za polaznike starosne dobi 30+

EC English Centre je organizacija osnovana davne 1905. godine, specijalizovana za podučavanje engleskog jezika u inostranstvu. Danas u sklopu EC organizacije posluju čak 24 škole jezika.

EC Toronto je smešten u Midtown-u, poslovnom centru grada. Nudeći prijateljsku atmosferu u moderno opremljenim prostorijama sa prostranim učionicama i prijatnim osobljem, škola u Torontu predstavlja nezaboravno iskustvo svakom polazniku. Na ovom programu zreliji polaznici imaju priliku da dele svoja iskustva sa kolegama bliskim po godinama i razmišljanju.

Vreme van nastave – Niagara vodopadi, Royal Ontario muzej, Canada’s Wonderland, Ontario Place i Art Gallery of Ontario neke su od znamenitosti koje polaznici kursa mogu da posete u slobodno vreme. Nezaobilazni su svakako i poseta Internacionalnom filmskom festivalu u Torontu, kampovanje u Algonquin parku, obilazak čuvenog CN tornja i dr. Osim toga, polaznici su u prilici da upoznaju multikuturalno okruženje i ispune svoje vreme brojnim zabavnim sadržajima.

Destinacija

Toronto, glavni grad provincije Ontario, najveći je grad u Kanadi i predstavlja globalni centar za biznis, finansije, umetnost i kulturu.

Pored brojnih vrtoglavih nebodera, dinamična metropola ima mnoštvo zelene površine poput čuvenog Queen’s Park-a, High Park-a i dr. Sa svojim brojnim kulturnim institucijama, muzejima, galerijama, festivalima i javnim događajima, istorijskim spomenicima, sportskim aktivnostima i sjajnim mestima za zabavu, Toronto predstavlja omiljenu destinaciju miliona turista svake godine.

Kursevi

U ponudi programa 30+ su sledeći kursevi:

  • General English (20 časova nedeljno);
  • Intensive English (30 časova nedeljno);
  • English in the City (30 časova nedeljno);
  • One to One (individualna nastava);
  • English for Work (30 časova nedeljno).

Smeštaj

Škola je za svoje polaznike obezbedila smeštaj u kanadskim porodicama i u studentskim rezidencijama. Smeštaj u porodici polaznicima pruža uzbudljivo i neprocenjivo iskustvo učešća u svakodnevnom životu kanadske porodice, kao i priliku da usavrše veštine komunikacije koristeći engleski jezik i nakon nastave. U ponudi su jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa privatnim ili zajedničkim kupatilom, kao i upotreba ostalih zajedničkih prostorija (kuhinja, dnevni boravak i sl). U cenu su uključeni doručak i večera. Internet, telefon, pranje veša i sl. su omogućeni u zavisnosti od dogovora sa domaćinom. Studentske rezidencije nude jednokrevetne sobe sa sopstvenim kupatilom ili studentske apartmane sa dve jednokrevetne sobe, zajedničkim dnevnim boravkom, kuhinjom i kupatilom. Sve zajedničke prostorije rezidencije poput fitnes centra, sobe za zabavu, trpezarije i sl. su na raspolaganju svim studentima. Pojedine rezidencije pored svih zajedničkih prostorija nude potpuno opremljene stanove sa soptvenom kuhinjom i kupatilom.

Akreditacije

ALTO

Established in 1983, IALC is as an association for quality assured independent language schools throughout the world. All Schools accredited by IALC are regularly inspected and monitored under the IALC Quality Scheme.

Membership is by invitation only. While each member of IALC is independent and unique, each shares the highest commitment to professionalism and excellence in all aspects of service.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju