Kursevi engleskog u Liverpulu

Škola

New College Group

New College Group (NCG) osnovana je 2011. godine i od tada je razvila ugled među internacionalnim polaznicima njihovih kurseva, koji dolaze iz preko 25 različitih zemalja sveta, nudeći im visokokvalitetnu nastavu, ljubazno osoblje i najsavremenije objekte. Svoje kurseve ova škola organizuje u Liverpulu, Mančesteru i Dablinu, a akreditovana je od strane British Council-a. Školski centar u Liverpulu nalazi se u srcu ovog grada, u neposrednoj bilizni James Street-a, pa tako polaznici u svakom trenutku imaju pristup svim pogodnostima neophodnim za komforan boravak.

Vannastavne aktivnosti – Škola za polaznike organizuje razne vannastavne aktivnosti, obilaske grada, od kojih je većina besplatna. Cene poludnevnih i celodnevnih ekskurzija kreću se u proseku 10 £-50 £.

Destinacija

Liverpul je dom Beatles-a, grad na ušću reke Mersi u Irsko more, izgrađen je na slikovitom nasleđu koje se proteže 800 godina unazad. Proglašen je evropskom prestonicom kulture i ima odličnu reputaciju kada se radi o sportu, muzici i arhitekturi. U toku Vašeg boravka, svakako treba da obiđete stadion ili čak pogledate utakmicu poznatog fudbalskog kluba Liverpul, posetite neku od brojnih galerija ili se provozate trajektom po reci Mersi.

Kursevi

Školski centar raspolaže interaktivnim tablama, bibliotekom, kompjuterima „games room“-om i besplatnim internetom, a svojim polaznicima nudi sledeće kurseve:

  • General English (15 sati nedeljno);
  • Intensive English (20/25 sati nedeljno);
  • IELTS Preparation (20 sati nedeljno);
  • Private English Classes;
  • Corporate Training (English in Business, Aviation, Construction, Finance, Marketing, Media Production, Military, Oil&Gas, Law.

Svaki polaznik dobija pristup besplatnom online materijalu – od momenta prijave na kurs do tri meseca nakon završetka programa.

Smeštaj

Porodični smeštaj predstavlja najbolji način za upoznavanje britanske kulture i upotrebu engleskog jezika u razgovoru sa onima koji je maternji jezik. Boravak u porodici je polazniku pruža mogućnost da može vežba upotrebu jezika i van nastave. Ovaj tip smeštaja podrazumeva jednokrevetnu ili dvokrevetnu sobu, sa zajedničkim kupatilom, koje polaznik deli sa ostalim članovima porodice, kao i opciju jednokrevetne sobe sa privatnim kupatilom u Mančesteru. Ishrana je na bazi polupansiona radnim danima i punog pansiona vikendom. Rezidencijalni smeštaj je odlična opcija za internacionalno iskustvo polaznika koji za vreme svog boravka žele više nezavisnosti. Sve školske rezidencije nalaze se na pešačkoj udaljenosti od škole i podrazumevaju jednokrevetnu sobu sa sopstvenim kupatilom i zajedničkom kuhinjom, bez obroka. U obe varijante, smeštaj traje od nedelje do nedelje.

U ponudi škole je i transfer od/do aerodoma i smeštaja. Predstavnik škole dočekuje polaznika na aerodromu, vozi ga do smeštaja i tako i u povratku (smeštaj-aerodrom). Ova opcija može se uzeti u jednom pravcu ili kao povratni transfer.

Akreditacije

British Council

The British Council is the national accrediting body in the UK for schools, colleges and universities that provide courses in English as a foreign language. As part of the English in Britain Accreditation Scheme (EiBAS), the British Council carries out regular inspections on behalf of English UK of all those institutions that provide training of high quality.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju