Kursevi engleskog u Londonu

Škola

EC

Program za polaznike starosne dobi 30+

EC centar u Londonu osnovan je 1969. godine i smešten je u samom centru grada, na pešačkoj udaljenosti od čuvene ulice Oksford Street. Poseban deo zgrade namenjen je polaznicima starijim od 30 godina koji jezik žele da usavršavaju u okruženju svojih vršnjaka i ljudi sličnog razmišljanja.

Školski centar u Londonu je svetla, nova i moderna zgrada u samom srcu prve zone grada, nadomak stanice Euston koja ga povezuje sa svim delovima grada.  Ovaj program je idealan ukoliko želite da poboljšate svoje znanje engleskog jezika, a uz to steknete i kontakte koji vam mogu pomoći u poslu kojim se bavite, imajući u vidu da ćete nastavu pohađati sa internacionalnim polaznicima slične starosne dobi.

Vannastavne aktivnosti – Posetioci imaju priliku da uživaju u velikom broju parkova, od kojih je najveći i najpoznatiji Hide Park. Polaznici kursa mogu kvalitetno da ispune svoje slobodno vreme uživajući u operi ili baletu u poznatoj Royal Opera House ili pogledaju mjuzikl u slavnom Theatreland-u. Takođe mogu da posete čuveni muzej voštanih figura Madam Tiso, kao i mnoga druga zanimljiva mesta ove svetske metropole. Na raspolaganju su dobra zabava, noćni klubovi u Soho-u i nezaobilazan šoping u poznatom Harrods-u ili Oxford Street-u.

Destinacija

London je smešten na obalama reke Temze u jugoistočnoj Engleskoj i grad je koji privlači milione posetilaca iz svih krajeva sveta. Posetioci tvrde da u potpunosti opravdava svoj nadimak glavnog grada Evrope. Svojevremeno je smatran i glavnim gradom sveta, a jedna od najvažnijih odlika ovog grada je multikulturalnost.

U Londonu se nalaze brojne kulturno-istorijske znamenitosti kao što su Trafalgar Square, Buckingham Palace, National Gallery, St. Paul’s Cathedral, British Museum, Big Ben i mnoge druge. Zbog svih mogućnosti koje nudi, London predstavlja destinaciju broj jedan kada je u pitanju učenje engleskog jezika.

Kursevi

U ponudi ovog programa su sledeći kursevi:

  • General English (20 časova nedeljno);
  • Intensive English (30 časova nedeljno);
  • English in the City (30 časova nedeljno);
  • One to One (individualni program);
  • English for Work (30 časova nedeljno).

Smeštaj

U ponudi škole su različite varijante smeštaja na lokacijama širom grada, u zavisnosti od kriterijuma i želja polaznika. U ponudi je porodični smeštaj za one koji žele da iskuse tradiciju i način života u Londonu, ali i rezidencije i privatni studio za polaznike koji žele više samostalnosti. Sve opcije je moguće bukirati u vidu jednokrevetne ili dvokrevetne sobe, sa privatnim ili zajedničkim kupatilom. Smeštaj u porodici uključuje doručak ili polupansion, a kod drugih vidova smeštaja obrok nije obezbeđen. Porodice mogu biti u različitim delovima grada i udaljene su od škole od 45 do 60 minuta vožnje gradskim prevozom, dok su rezidencije bliže školi, a mogu biti i na pešačkoj udaljenosti.

Akreditacije

British Council

The British Council is the national accrediting body in the UK for schools, colleges and universities that provide courses in English as a foreign language. As part of the English in Britain Accreditation Scheme (EiBAS), the British Council carries out regular inspections on behalf of English UK of all those institutions that provide training of high quality.

Utisci

Evo da se javim, vratila sam se u Srbiju puna utisaka.
Škola je sjajna, a predavači su neverovatno duhoviti, inteligenti i posvećeni poslu. Smeštaj je odličan – divno je što je bio blizu škole i imala sam svoj mir. Nakon časova i obilazaka to je sve što mi je bilo potrebno.
London je neverovatan grad i uživala sam u svemu.
Hvala još jednom na sjajnoj organizaciji i pomoći pri odabiru kurseva!
 
Jelena
 
Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju