Kursevi engleskog u Mančesteru

Škola

New College Group

New College Group (NCG) osnovana je 2011. godine i od tada je razvila ugled među internacionalnim polaznicima njihovih kurseva, koji dolaze iz preko 25 različitih zemalja sveta, nudeći im visokokvalitetnu nastavu, ljubazno osoblje i najsavremenije objekte. Svoje kurseve ova škola organizuje u Liverpulu, Mančesteru i Dablinu, a akreditovana je od strane British Council-a. Školski centar u Mančesteru nalazi se u živopisnom delu  centra grada – Northern Quarter, omiljenom kvartu umetnika, di-džejeva i indi bendova, a na samo par koraka od najbliže autobuske stanice.

Vannastavne aktivnosti – Škola za polaznike organizuje razne vannastavne aktivnosti, obilaske grada, od kojih je većina besplatna. Cene poludnevnih i celodnevnih ekskurzija kreću se u proseku 10 £-50 £.

Destinacija

Mančester je drugi po veličini grad u Velikoj Britaniji i 2016. godine našao se na listi top 10  gradova u svetu koje treba posetiti. Predstavlja odlično mesto za učenje i uživanje u međunarodnim sportskim događajima, što dokazuje i to da je dom dva velika svetska fudbalska tima, a lako je dostupan budući da je sjajno saobraćajno povezan sa ostatkom Evrope.

Kursevi

Školski centar raspolaže interaktivnim tablama, bibliotekom, kompjuterima „games room“-om i besplatnim internetom, a svojim polaznicima nudi sledeće kurseve:

  • General English (15 sati nedeljno);
  • Intensive English (20/25 sati nedeljno);
  • IELTS Preparation (20 sati nedeljno);
  • Private English Classes;
  • Corporate Training (English in Business, Aviation, Construction, Finance, Marketing, Media Production, Military, Oil&Gas, Law.

Svaki polaznik dobija pristup besplatnom online materijalu – od momenta prijave na kurs do tri meseca nakon završetka programa.

Smeštaj

Porodični smeštaj predstavlja najbolji način za upoznavanje britanske kulture i upotrebu engleskog jezika u razgovoru sa onima koji je maternji jezik. Boravak u porodici je polazniku pruža mogućnost da može vežba upotrebu jezika i van nastave. Ovaj tip smeštaja podrazumeva jednokrevetnu ili dvokrevetnu sobu, sa zajedničkim kupatilom, koje polaznik deli sa ostalim članovima porodice, kao i opciju jednokrevetne sobe sa privatnim kupatilom u Mančesteru. Ishrana je na bazi polupansiona radnim danima i punog pansiona vikendom. Rezidencijalni smeštaj je odlična opcija za internacionalno iskustvo polaznika koji za vreme svog boravka žele više nezavisnosti. Sve školske rezidencije nalaze se na pešačkoj udaljenosti od škole i podrazumevaju jednokrevetnu sobu sa sopstvenim kupatilom i zajedničkom kuhinjom, bez obroka. U obe varijante, smeštaj traje od nedelje do nedelje.

U ponudi škole je i transfer od/do aerodoma i smeštaja. Predstavnik škole dočekuje polaznika na aerodromu, vozi ga do smeštaja i tako i u povratku (smeštaj-aerodrom). Ova opcija može se uzeti u jednom pravcu ili kao povratni transfer.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju