Kursevi engleskog u Njujorku

Škola

EC

Program za polaznike starosne dobi 30+

EC English Centre je organizacija specijalizovana za podučavanje engleskog jezika u inostranstvu. Bavi se edukacijom još od 1905. godine. Danas u sklopu EC organizacije posluje čak 24 škole jezika, u 5 zemalja i na 3 kontinenta. 

Školski centar EC Njujork 30+ je moderna škola, smeštena u srcu Menhetna odakle je odlično povezana sa svim delovima grada. Polaznicima kursa se pruža jedinstvena prilika za učenje engleskog jezika na Times Square-u, jednoj od najatraktivnijih destinacija na svetu, kroz zabavne lekcije sa profesionalnim kadrom i pregršt društvenih aktivnosti.

Vannastavne aktivnostiTimes Square, Statue of Liberty, Brooklyn Bridge, Empire State Building, United Nations Headquarters, Fifth Avenue, Wall Street, Grand Central Terminal, Rockefeller Center, Ellis Island i Chrysler Building, te pregršt muzeja, galerija, restorana, barova, kafea, ekskluzivnih butika i tržnih centara, samo su neke od znamenitosti i turističkih atrakcija grada koje polaznici kursa mogu da posete u slobodno vreme. Neke od nezaobilaznih aktivnosti su svakako poseta zoološkom vrtu u Bronksu, šoping u Petoj aveniji, piknik u Central parku, poseta Brodveju i dr.

Destinacija

Njujork sa pravom nazivaju grad koji ne spava. Sa velikim  brojem sjajnih nebodera, ova urbana džungla ima apsolutno sve što bi moglo da privuče brojne turiste. Sa oko 8,5 miliona stanovnika, Njujork predstavlja jedan od najuzbudljivijih gradova na svetu. Centar je finansija, kulture, umetnosti i zabave za sve generacije. Kulturološka raznolikost i njegova veličina čine da ovaj grad predstavlja svet u malom. Sa tolikom dinamikom i dešavanjima na svakom koraku, nikome ne može biti dosadno. Upravo iz tog razloga, ovaj grad iz godine u godinu privlači sve više ljudi.

Kursevi

U ponudi ovog programa su sledeći kursevi:

  • General English (20 časova nedeljno);
  • Intensive English (30 časova nedeljno);
  • English in the City (20 časova nedeljno);
  • One to One (individualna nastava);
  • English for Work (30 časova nedeljno).

Smeštaj

Za potrebe svojih polaznika škola je organizovala smeštaj u porodicama i smeštaj u studentskim rezidencijama. Boravak u porodičnom smeštaju pruža priliku za usavršavanje jezika i nakon časova u školi, kao i upoznavanje sa lokalnom kulturom i načinom života. U ponudi su jednokrevetne ili dvokrevetne sobe sa doručkom ili polupansionom. Sve porodice su smeštene u sigurnim delovima grada. Na raspolaganju su potpuno nameštene sobe sa posteljinom, peškirima i sl, kao i koriščenje zajedničkih prostorija (kuhinja, trpezarija, dnevni boravak i dr). Udaljenost od škole je od 45 do 60 minuta vožnje metroom. Porodični smeštaj na Menhetnu podrazumeva najčešće manje stanove u sigurnim zonama. Na raspolaganju su potpuno opremljene sobe za studente sa korišćenjem zajedničkih prostorija (kuhinja, trpezarija, dnevni boravak i sl). Smeštaj na Menhetnu je udaljen od škole 25-45 minuta vožnje metroom.

Pored smeštaja u lokalnoj porodici, na raspolaganju su i studentske rezidencije koje su odlično povezane sa gradskim prevozom i pružaju polaznicima mogućnost direktne povezanosti sa školskim centrom. Rezidencije se nalaze blizu školskog centra, od pešačke udaljenosti od 15 minuta vožnje metroom. Rezidencije nude potpuno opremljene jednokrevetne ili dvokrevetne sobe sa sopstvenim kupatilom. Ovakav smeštaj je odličan izbor za aktivne studente u pokretu. Rezidencija nudi zajedničku trpezariju, perionicu veša i prostorije za fitnes i rekreaciju.

Akreditacije

ACCET

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju