Kursevi jezika za odrasle

Moći govoriti strani jezik i moći slušati, razumeti sagovornika, koji govori drugim jezikom je intelektualna dobit, duhovna širina i profesionalna prednost, mogućnost da sami razumemo informacije, a ne da se vodimo po tuđem prevodu.

Učenje jezika je primaran izbor u obrazovanju.edl

Upotreba stranih jezika je veština koja nas čini komunikativno neograničenima.

Spremni ste da ulažete u svoje znanje. Odabrali ste jezik koji želite da počnete da učite, ili ste svesni da vam je usavršavanje jezika koji već govorite neophodno.

Kursevi jezika u inostranstvu, koji su pred Vama izuzetne su po načinu realizacije nastave i po svojoj inovativnosti. Izabrali smo ih zato što veruju svom iskustvu i prema njemu kreiraju soptveni nastavni materijal, kako čini škola za španski jezik Enforex ili su lideri u svom radu angažovanjem profesora, kakav je gospodin Wellman, prvi čovek Beet škole engleskog jezika, ličnost poznata u engleskom obrazovanju kao autor vodećih udžbenika za učenje engleskog jezika.

Sve škole su visoko akreditovane, što je garancija kvaliteta nastave i usluge koju pružaju.

Stručni timEgide International će Vam pomoći u odabiru najadekvatnije škole i programa učenja jezika u inostranstvu, uzimajući u obzir Vaše potrebe, želje, trenutni nivo znanja.

Vi odlučujete kada želite da idete sa obzirom da škole rade tokom čitave godine, koliko želite da ostanete na kursu, a takođe sami odlučujete o dnevnom angažmanu u školi odabirom adekvatnog fonda časova.

Egida International kao direktan predstavnik inostranih obrazovnih institucija posluje po njihovim zvaničnim cenovnicima.

Egida International ima višegodišnje uspešno poslovanje sa školama jezika u inostranstvu što dokazuje i veliki broj zadovoljnih klijenata. Ove činjenice su nam omogućile da ostvarimo posebne pogodnosti prilikom upisivanja klijenata u određene škole. Klijenti koje Egida upiše u škole koje imaju oznaku popusta, imaju garantovano nižu cenu nastave od redovnih polaznika!

Takođe, popust može da se pojavi i na određenim programima jedne škole.

cefr

Velik broju klijenta koje smo upisali na različite kursevejezika u inostranstvusvedoče o kvaliteta usluge koju pružamo te se ponovo odlučuju za nas, preporučuju nas prijateljima, šalju svoju decu na programe preko Egide…

Iskustva polaznika možete pročitati uz školu jezika koju su pohađali.