Kursevi jezika za mlade

CAMBRIDGE, Bellerbys College

POLAZAK SA PRATNJOM Program podrazumeva 20 časova engleskog jezika nedeljno (čas od 45 minuta). Veoma je bogat obilascima - učenici će imati dva poludnevna i čak šest celodnevnih obilazaka.

LOS ANGELES & LAS VEGAS, Pitzer College

POLAZAK SA PRATNJOM Program uključuje obilaske popularnih atrakcija Los Anđelesa, ali i muzeje, odlaske na čuvene plaže sa kojih se posmatra zalazak sunca... Neki od obilazaka su: Hollywood and Highland with Walk of Fame, Santa Monica Beach and Pier, The Getty Center: Museum of Fine Art, California Museum of Science: IMAX and Space Shuttle Endeavour, Long Beach: Dockweiler Beach bonfire, LA Live and Staples Center, LA Farmers Market and The Grove.

Kamp engleskog, francuskog, nemačkog i holandskog u Belgiji

Dečiji kamp u Belgiji organizuje se pri internatskoj srednjoj školi Collège Saint-Roch u mestu Ferie koje karakteriše bezbedno i mirno okruženje.

BERKAMHSTED, LAL SCHOOLS

Letnji kursevi programiranja, pravljenja filmova i učenja engleskog u Engleskoj

BOSTON, Ivy League Education

Letnji program za decu i mlade u Bostonu odvija se pri prestižnom Harvard univerzitetu u organizaciji kompanije Ivy League Education, America International. 

BAWDSEY MANOR, PGL avanturistički kamp

POLAZAK SA PRATNJOM PGL je vodeći organizator letnjih kampova koje posećuju učenici, ali i cele porodice iz Velike Britanije radi uzbudljivih avanturističkih programa, a mladima iz drugih delova sveta pružaju i mogućnost učenja engleskog jezika.

MALLORCA, Rafa Nadal Academy

RAFA NADAL ACADEMY by Moviestar program organizuje se pri sportskom centru i rezidencijalnom kompleksu koji je osnovao ovaj slavni teniser zajedno sa svojim timom.

TRIESTE, Piccola Universita Italiana

Letnja škola italijanskog u starom gradu u Trstu, namenjena polaznicima od 12 do 17 godina. Progovorite italijanski!

MIAMI & ORLANDO, Lynn University

POLAZAK SA PRATNJOM, MAJAMI I ORLANDO - Upoznajte Floridu: plaže i močvare, zabavne parkove i šoping centre.

MALTA, Easy School of Languages

POLAZAK SA PRATNJOM Letnji kamp jezika za tinejdžere osmišljen je tako da polaznici unaprede znanje engleskog u zabavnom i dinamičnom okruženju. Specijalno osmišljen program kombinuje nastavu u učionici sa ekskurzijama i aktivnostima, kako bi polaznici maksimalno iskoristili boravak na programu i lako prevazišli nesigurnost kada je u pitanju komunikacija na engleskom.