Kursevi jezika za mlade

Marchants Hill, PGL avanturistički kamp

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM PGL je vodeći organizator letnjih kampova koje posećuju učenici, ali i cele porodice iz Velike Britanije radi uzbudljivih avanturističkih programa, a mladima iz drugih delova sveta pružaju i mogućnost učenja engleskog jezika.

MALLORCA, Rafa Nadal Academy

RAFA NADAL ACADEMY by Moviestar program organizuje se pri sportskom centru i rezidencijalnom kompleksu koji je osnovao ovaj slavni teniser zajedno sa svojim timom.

TRIESTE, Piccola Universita Italiana

Letnja škola italijanskog u starom gradu u Trstu, namenjena polaznicima od 12 do 17 godina. Progovorite italijanski!

BRIGHTON, Roedean School

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM - PRIJAVOM DO 31.01.2019. UŠTEDEĆETE 860 £ - Novi program u ponudi sa mogućnošću da polaznici pohađaju SUMMER ACADEMIC STUDY program (23h nedeljno nastave srednjoškolski predmeta) ili MULTI ACTIVITIES program sa 15h nastave engleskog i 8h poslepodnevnih aktivnosti i sportova

MIAMI, Barry University

GRUPNI PROGRAM - MAJAMI I ORLANDO - Upoznajte Floridu: plaže i močvare, zabavne parkove i šoping centre.

MALTA, Easy School of Languages

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Letnji kamp jezika za tinejdžere osmišljen je tako da polaznici unaprede znanje engleskog u zabavnom i dinamičnom okruženju. Specijalno osmišljen program kombinuje nastavu u učionici sa ekskurzijama i aktivnostima, kako bi polaznici maksimalno iskoristili boravak na programu i lako prevazišli nesigurnost kada je u pitanju komunikacija na engleskom.

LONDON, Alpadia Hackey Community College

London City program odvija se pri Hackey Community College u trendi delu Londona – Shoreditch koji je odlično povezan sa ostalim delovima grada.

VIENNA, ActiLingua GRUPA

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Program za učenike od 11 do 18 godina organizuje se u samom centru Beča u prestižnoj privatnoj školi Theresianische Akademie koju je osnovala Marija Terezija.

MUNICH, EU Business Winter School

Akademski sadržaj je preuzet i prilagođen sa EU Business School MBA programa, omogućujući polaznicima da se pripreme za svoje buduće profesionalne karijere. Nastava se održava na engleskom jeziku, a časove drže visokokvalifikovani profesori i biznis lideri, koji predaju na najbolje rangiranim MBA programima na EU Business School.

VERBIER, Les Elfes

Les Elfes tim čine kvalifikovani instruktori koji rade sa učenicima u grupama od 2 do 7 dece. Celodnevni program uključuje instrukcije, ručak na planini i pauze sa toplom čokoladom.