Kursevi jezika za mlade

Kamp engleskog, francuskog, nemačkog i holandskog u Belgiji

Dečiji kamp u Belgiji organizuje se pri internatskoj srednjoj školi Collège Saint-Roch u mestu Ferie koje karakteriše bezbedno i mirno okruženje.

BERKAMHSTED, LAL SCHOOLS

Letnji kursevi programiranja, pravljenja filmova i učenja engleskog u Engleskoj

BOSTON, Ivy League Education

Letnji program za decu i mlade u Bostonu odvija se pri prestižnom Harvard univerzitetu u organizaciji kompanije Ivy League Education, America International. 

Marchants Hill, PGL avanturistički kamp

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM PGL je vodeći organizator letnjih kampova koje posećuju učenici, ali i cele porodice iz Velike Britanije radi uzbudljivih avanturističkih programa, a mladima iz drugih delova sveta pružaju i mogućnost učenja engleskog jezika.

MALLORCA, Rafa Nadal Academy

RAFA NADAL ACADEMY by Moviestar program organizuje se pri sportskom centru i rezidencijalnom kompleksu koji je osnovao ovaj slavni teniser zajedno sa svojim timom.

TRIESTE, Piccola Universita Italiana

Letnja škola italijanskog u starom gradu u Trstu, namenjena polaznicima od 12 do 17 godina. Progovorite italijanski!

BRIGHTON, Roedean School

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Novi program u ponudi sa mogućnošću da polaznici pohađaju SUMMER ACADEMIC STUDY program (23h nedeljno nastave srednjoškolski predmeta) ili MULTI ACTIVITIES program sa 15h nastave engleskog i 8h poslepodnevnih aktivnosti i sportova

MIAMI, Barry University

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM, MAJAMI I ORLANDO - Upoznajte Floridu: plaže i močvare, zabavne parkove i šoping centre.

MALTA, Easy School of Languages

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Letnji kamp jezika za tinejdžere osmišljen je tako da polaznici unaprede znanje engleskog u zabavnom i dinamičnom okruženju. Specijalno osmišljen program kombinuje nastavu u učionici sa ekskurzijama i aktivnostima, kako bi polaznici maksimalno iskoristili boravak na programu i lako prevazišli nesigurnost kada je u pitanju komunikacija na engleskom.

LONDON, Alpadia Hackey Community College

London City program odvija se pri Hackey Community College u trendi delu Londona – Shoreditch koji je odlično povezan sa ostalim delovima grada.