Kursevi jezika za odrasle

FORT LAUDERDALE, LAL

Kursevi engleskog za sve nivoe znanja u Fort Loderdejlu, na Floridi - standardni, polu-intenzivni i intenzivni kurs, poslovni engleski, pripreme za TOEFL...

LIVERPOOL, New College Group

Školski centar u Liverpulu nalazi se u srcu ovog grada, u neposrednoj bilizni James Street-a, pa tako polaznici u svakom trenutku imaju pristup svim pogodnostima neophodnim za komforan boravak.

MANCHESTER, New College Group

Školski centar u Mančesteru nalazi se u živopisnom delu  centra grada – Northern Quarter, omiljenom kvartu umetnika, di-džejeva i indi bendova, a na samo par koraka od najbliže autobuske stanice.

LONDON, Frances King School of English

Frances King škola jezika situirana je u prvoj zoni Londona, u najužem centru grada, a sastoji se od četiri školska centra koji su blizu jedan drugog, okruženi najvećim atrakcijama grada.

DUBLIN, Alpha College

Škola se nalazi na samo par minuta hoda od glavne ulice, O'Connell Street i čuvenog spomenika „Dablinske igle“ koji predstavlja jednu od najvećih atrakcija ovog grada.

DUBLIN, EC

EC u Dablinu je novi školski centar koji je počeo sa radom 2017. godine, sa kapacitetom da primi do 135 polaznika i da im omogući kvalitetnu nastavu.

BOURNEMOUTH, Cavendish School of English

Bornmut je jedno od najatraktivnijih mesta Velike Britanije. Ovaj grad prostire se duž 11 km peščane plaže na jugoistočnoj obali Engleske, a viktorijanska arhitektura i bogat društveni i kulturni život čine ga jednim od najzanimljivijih gradova za turiste.

TORQUAY, Torquay International School

Torki, rodno mesto čuvene Agate Kristi, predstavlja popularnu turističku destinaciju već više od 200 godina.

CANNES, Campus International de Cannes

Kursevi francuskog jezika na Azurnoj obali, u Kanu - standardni, individualna nastava, DELF, DALF, francuski i kulinarstvo, francuski u pravu i francuski i moda

NEW YORK, EC 30+

Kursevi engleskog jezika u Njujorku, za polaznike starije od 30 godina.