Srednje škole

Royal Masonic School

Učenici srednje škole „Royal Masonic School“

Egida International pomaže da izaberete pravi sistem obrazovanja i pravu školu u skladu sa potrebama i interesovanjima učenika. Zastupamo učenike u izabranoj školi i pomažemo da dobiju što je moguće bolje finansijske, školske i smeštajne uslove u školi.

Važno je da se na vreme počne sa procesom, odabirom škole i prijavljivanje, s obzirom da najbolje škole imaju limitiran broj mesta i često liste čekanja.

Bilo da se učenik odluči za nastavak srednje škole u velikoj Britaniji, Americi, Švajcarskoj, Francuskoj ili bilo kojoj drugoj zemlji, Egida obezbeđuje svu neophodnu dokumentaciju i asistira kod apliciranja, prevoda dokumenata, vodi Vas kroz viznu proceduru  kako za studenta tako i za roditelje posetioce.

Da bismo Vam olakšali donošenje konačne odluke o izboru škole organizujemo Vam posetu, obilazak i razgovor sa akademskim timom i učenicima škola koje su Vam se najviše svidele.

U koloni sa DESNE STRANE EKRANA imate prikazane destinacije, a klikom na željenu destinaciju dobijate pregled srednjih škola.