Kursevi usavršavanja za profesore stranih jezika

BURY St EDMUNDS, BLS English

A course for teachers who work with young learners in their home country. This course is designed with professional development in mind. It allows you the opportunity to practice and improve your English language knowledge and share ideas with teachers from other schools and other countries.

LONDON, WORTHING, DUBLIN, Center of English Studies

Kursevi engleskog jezika koji su na raspolaganju za profesore namenjeni su onima koji žele da unaprede svoje znanje samog jezika ali i metoda i načina izvođenja nastave. Polaznicima se nudi mogućnost da razmene iskustva sa kolegama iz različitih delova sveta.

LONDON, Oxford House College

Oxford House College is now one of the UK's most popular accredited English language schools, opened in 1974 and running ever since. Every year, more than 7,000 international students come to Oxford House College to improve their English language skills, education and career prospects.

BOURNEMOUTH, ITTC

CELTA sertifikat i DELTA diploma, Teacher Refresher Course, TESOL

NICE, Institut Alpha.B

Kurs za profesore francuskog jezika namenjen je profesorima širom sveta koji žele da usavrše svoje lingvističke sposobnosti, ali i znanje francuskog jezika potrebno za prezentovanje kulture, društvenih i ekonomskih tema svojim učenicima.

DEUTSCHLAND, DID

Kurs za profesore nemačkog jezika traje 2 nedelje i obuhvata 26 časova nedeljno. Polaznici ovog kursa se upoznaju sa najnovijim nastavnim materijalom, metodama i trendovima koji se koriste na nastavi nemačkog jezika.

ITALIA, Scuola Leonardo da Vinci

Kursevi namenjeni profesorima italijanskog jezika imaju za cilj unapređenje lingvističkih i didatkičkih sposobnosti i osveživanje društveno-ekonomskih i političko-kulturnih saznanja o Italiji. Kurs se održava 3 puta godišnje u gradovima Firenci, Milanu i Rimu.