Letnja škola engleskog na Kipru

kipar1

Škola

The Language Explorer

Uzrast 7-12 i 13-17 godina

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM

Termin: 03.07-17.07.2016.

Letnji kamp engleskog na Kipru odvija se u hotelu Episkopiana koji raspolaže sa restoranom, otvorenim i zatvorenim bazenom, plesnim studiom, prostorom za igru i WiFi internetom u lobiju.

Učenici odlaze na časove i određene aktivnosti u gimnaziju koja se nalazi preko puta hotela, a koja poseduje savremeno opremljene, klimatizovane učionice, kao i kompjutersku prostoriju sa internetom, bioskopom, sportskim terenima i amfiteatrom.

Vreme van nastave – Škola za svoje polaznike organizuje zanimljiv vannastavni program. U cenu dvonedeljnog boravka uključene su dnevne i večernje aktivnosti, ali i 2 celodnevne i 4 poludnevne ekskurzije. Aktivnosti mogu biti kupanje na plaži, u bazenu, vodeni sportovi, zumba, umetnost i gluma, ali i večernje aktivnosti poput karaoka, modnih revija, večeri talenta i drugo. Hotelski autobus vozi učenike na plažu.

U zavisnosti od rasporeda, ekskurzije su dnevni i večernji obilasci Limasola, krstarenje iz luke u Pafosu, obilazak Nikozije, Troodos planine, Ayia Nape i mnoge druge.

Deca imaju celodnevnu pažnju  profesora iz Srbije koji ih prati od aerodroma u Beogradu, putuje sa njima i sve vreme je sa đacima.

Destinacija

Ovo prelepo ostrvo smešteno je u Mediteranu i predstavlja zanimljivu kombinaciju moderne zemlje sa impresivnom drevnom istorijom. Kipar je bio britanska kolonija, ali je 1960. godine stekao nezavisnost, nakon čega se pridružio zemljama Komonvelta i engleski jezik je u širokoj upotrebi.

Episkopi je malo mesto koje se nalazi oko 12 km zapadno od Limasola. Pored istorijskih znamenitosti, u gradiću ima i restorana, prodavnica i butika. Ovaj letnji program pruža učenicima mogućnost da spoje sunčanje i odlaske na plažu sa učenjem engleskog jezika, upoznavanjem i druženjem sa mladima iz celog sveta, obilascima Kipra…

Kursevi

Nastava se odvija u malim grupama od maksimalno 15 polaznika, a sastoji se od 20 časova jezika nedeljno. Po dolasku u školu, svi polaznici rade orijentacijski test i nakon procenjenog nivoa znanja raspoređuju se u adekvatne jezičke grupe.

Program je usmeren na usaršavanje osnovnih jezičkih veština, a u nastavi se koristi interaktivne metode. Svi nastavnici obučeni su za rad sa mladima. Nakon završenog kursa jezika, svi polaznici rade test radi procene postignuća tokom trajanja kursa i dobijaju sertifikat pred povratak kući.

Smeštaj

Smeštaj je organizovan u Episkopiana hotelu u trokrevetnim sobama sa privatnim kupatilom. Hotel ima besplatan šatl bus koji u određenim terminima tokom dana vozi do plaže i nazad. U lobiju hotela možete koristiti besplatan WiFi internet, a internet pristup u drugim delovima hotela na raspolaganju je uz doplatu. Obroci se služe u restoranu u hotelu u kojem su polaznici smešteni. U cenu programa uključen je pun pansion, a dnevni meni podrazumeva zdravu i kvalitetnu hranu.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print