Letnja škola engleskog na Malti, grupni polazak

Škola

Easy School of Languages

Uzrast polaznika 11-17 godina

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM

Termin programa: 27.07-10.08.2019.

Easy School of Languages je škola koja je za svoj rad dobila najviše akreditacije i priznanja, kako od Ministarstva obrazovanja Malte, tako i od uglednih strukovnih udruženja. Uspešnu tradiciju u radu razvija u školi za odrasle polaznike koja se nalazi u Valeti i u letnjim kampovima za decu na nekoliko lokacija na Malti. Letnji program za tinejdžere na severu ostrva osmišljen je tako da polaznici unaprede znanje engleskog u zabavnom i dinamičnom okruženju, kombinuje nastavu u učionici sa ekskurzijama i aktivnostima, kako bi polaznici maksimalno iskoristili boravak na programu i lako prevazišli nesigurnost kada je u pitanju komunikacija na engleskom jeziku.

Vannastavne aktivnosti se odvijaju pod vođstvom iskusnih tutora i uključuju različite aktivnosti tokom poslepodneva i večeri i celodnevne aktivnosti vikendom. Obilaze se gradovi Malte: St Paul’s Bay, glavni grad Valeta, Mdina i Rabat, susedno ostrvo Komino, selo zanatlija Ta’ Qali u kojem se tradicionalno izrađuju predmeti od keramike, stakla, čipke… Tu su i odlasci na peskovite i stenovite plaže, u akva park, šoping, dok se uveče organizuju disko večeri, veče filma, karaoke, kvizovi, kuglanje, roštilj… Svakog ponedeljka se organizuje zabava dobrodošlice za nove polaznike, gde se oni upoznaju sa školom, organizatorima, kao i sa već pridošlim polaznicima.

Učenici imaju pratnju i pažnju profesora iz Srbije od Beograda, tokom svih segmenata programa, do povratka u Srbiju.

Destinacija

Malta je mala ostrvska zemlja smeštena u središtu Mediterana, podjednako udaljena od Sicilije i Tunisa. Malteški arhipelag čine tri ostrva, najveće ostrvo je Malta, zatim manje Gozo i nenaseljeno Komino. Topla mediteranska klima čini Maltu idealnom za odmor i učenje.

Mediteranska kultura je dominantna na Malti, ali 150 godina britanskog kolonijalizma je ostavilo trajne uticaje na zemlju i jezik. Engleski je službeni jezik na Malti, pa je tako i većina dnevnih novina na engleskom i usvojen je engleski način vožnje levom stranom.

Malta ima po nešto za svakoga: mediteransku klimu, kristalno čisto more, jedinstvene istorijske znamenitosti, prelepa mala sela, autentične proslave i običaje, zanimljiv zabavni dnevni i noćni život, pregršt lokala, noćnih barova, restorana i prodavnica koje su privlačne turistima.  

Kursevi

Nastava se održava u jednoj od najmodernijih srednjih škola na Malti, u istorijskom gradu Mosta, poznatom po čuvenoj crkvi Rotonda sa kupolom koja je treća po veličini na svetu. Školski autobus svaki dan vozi učenike od smeštaja do škole (udaljenost je 10 minuta vožnje) i nakon nastave dalje na aktivnosti i izlete.

Nastava podrazumeva 20 časova od po 45 minuta nedeljno, koji se održavaju od ponedeljka do petka od 9h do 12:30h. Deca svrstavaju u internacionalne grupe do 15 polaznika na istom jezičkom nivou Svi predavači imaju licence i kvalifikovani su da predaju tinejdžerima.

Cena programa: 1590 € + 5400 rsd (45 € za Crnu Goru)

Smeštaj

Smeštaj  je u okviru hotela sa 4*, u gradu St Pauls Bay lociranom na pešačkoj udaljenosti od centralnog Buggiba Square, šetališta uz more Islet Promanade i peščane plaže Bugibba Perched Beach. Preko puta hotela je nacionalni park Salini National Park, oblast pošumljena malteškim autohtonim vrstama drveća, sa fontanama i veštačkim potocima, igralištima i kafeom je mesto odmora za lokalne porodice i turiste.

Sobe su trokrevetne i četvorokrevtne, sve imaju privatno kupatilo, klima uređaj i balkon. Hotel ima otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima, zatvoreni bazen sa đakuzijem, teretanu, mini market i snek-bar. Ishrana je na bazi punog pansiona, pri čemu je ručak u formi lanč paketa, a doručak i večera se služe u restoranu hotela i na bazi su švedskog stola, sa tradicionalnom mediteranskom ishranom. Sobe se čiste jednom nedeljno, a posteljina i peškiri su  obezbeđeni. Po dolasku se plaća depozit u iznosu od 50 € koji se vraća po završetku programa, ukoliko nije bilo nikakvih oštećenja u smeštaju.

Akreditacije

IALC

Established in 1983, IALC is as an association for quality assured independent language schools throughout the world. All Schools accredited by IALC are regularly inspected and monitored under the IALC Quality Scheme. Membership is by invitation only. While each member of IALC is independent and unique, each shares the highest commitment to professionalism and excellence in all aspects of service.

Utisci

 
 
Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print