Letnja škola engleskog u Majamiju

Rennert Teens Miami Banana Boat Ride_preview

Škola

Rennert International

Uzrast polaznika 13-17 godina

Škola Rennert osnovana je 1973. godine sa ciljem da postane visoko kvalitetna i svetski priznata škola engleskog jezika. Rennert je danas obrazovni centar koji upisuju polaznici iz više od 65 zemalja.

Polaznici nastavu pohađaju u Rennert South Beach školi,  sa prelepim pogledom na Linkoln Road. Ovaj program predstavlja idealan spoj učenja engleskog jezika i raznovrsnih aktivnosti, gde će deca imati priliku da usavrše svoje konverzacione veštine i pritom upoznaju jedan od najlepših gradova u SAD.

Program Summer Plus! se odvija u srcu Majamija. Polaznici su smešteni u modernom hotelu, koji je udaljen samo jedan  blok od plaže i 6 minuta vožnje do škole u ​​Majamiju. Međunarodni aerodrom Majamija je udaljen 20 minuta, a sve najlepše prirodne lepote južne Floride nalaze se u blizini.

Vreme van nastave – Osoblje škole organizuju i vodi veliki broj aktivnosti sa ciljem da se polaznici zabave i koriste engleski jezik i izvan učionice. Neke od aktivnosti koje se organizuju za vreme programa su:

  • Paddleboarding
  • Kayaking
  • Shopping on Lincoln Road
  • Miami Seaquarium
  • Wynwood Walls
  • Salsa Dancing

Program obuhvata 4 poludnevne i jednu celodnevnu ekskurziju nedeljno, kao i jedan dodatni obilazak ili radionicu iz odabrane opcije.

Destinacija

Majami je jedan od najlepših i  najatraktivnijih gradova na istočnoj obali Floride. Ima preko 800 parkova, a okružuju ga dva nacionalna parka – Biscayne na istočnoj strani grada, Everglades na zapadnoj. Jedini je grad SAD koji je osnovala žena. Danas je vodeći centar u oblasti finansija, biznisa, medija, zabave, umetnosti i međunarodne trgovine, pre svega zbog luke koja je svetska prestonica kruzera. Ovde se govori preko 80 jezika, od kojih su najzastupljeniji engleski i španski.

Jedna od najpoznatijih turističkih destinacija u SAD, svakako je južni deo grada poznatiji kao SoBe (South Beach). Sa prelepim plažama, plavim okeanom, prepoznatljivim visokim palmama, fantastičnim restoranima i zabavnim noćnim životom u kombinaciji sa Art Deco arhitekturom i radnjama najpoznatijih svetskih brendova, SoBe je zaista mesto koje treba posetiti i doživeti.

Kursevi

Nastava se odvija u grupama od maksimalno 15 polaznika. Program podrazumeva 10 časova standardnog engleskog jezika nedeljno, uz 10 dodatnih časova nedeljno iz odabrane opcije. Časovi traju 45 minuta. Opcije za dodatne časove su:

  • Fashion, Art & Design;
  • Marine & Natural Environment;
  • American Sports.

Smeštaj

Polaznici su mešteni u četvorokrevetnim sobama u hotelu Freehand Miami Beach. Sobe se čiste na dnevnom nivou, a polaznicima je dostupan i besplatan WiFi internet. Deca imaju pun pansion od ponedeljka do petka i polupansion danima vikenda. Večera za polaznike je organizovana u restoranima širom Majamija. Dolazak na program je u nedelju, a povratak kući u subotu.

Akreditacije

ACCET

accet

IALC

IALC

Established in 1983, IALC is as an association for quality assured independent language schools throughout the world. All Schools accredited by IALC are regularly inspected and monitored under the IALC Quality Scheme. Membership is by invitation only. While each member of IALC is independent and unique, each shares the highest commitment to professionalism and excellence in all aspects of service.

Utisci

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print