Letnji akademski programi u Americi

Škola

CATS College                                                        

Academic and English Summer School

CATS College je jedna od najuglednijih nezavisnih britanskih obrazovnih ustanova. Od svog osnivanja 1952. godine, pomogla je hiljadama učenika da iskoriste svoj potencijal, ostvare svoje ambicije i upišu se na mnoge od najprestižnijih svetskih univerziteta. U septembru 2013. godine CATS koledž je poslao rekordan broj učenika na studije univerziteta Kembridž i Oksford, što najbolje pokazuje koliko kvalitetan akademski program ima. U zavisnosti od centra, škole nude različite opcije programa koje su osmišljene da omoguće maksimalan uspeh svakog polaznika. Osim klasičnih akademskih programa GCSE, A-level, International Baccalaureate, University Foundation i American High School Diploma programa, CATS College za organizuje i brojne akademske letnje kurseve koji polaznicima daju uvid i pripremu za buduće školovanje.

Destinacija

Boston

Programi

STEM at CATS Boston (14-17)

Ovaj zanimljiv i raznolik program kombinuje prirodnu radoznalost polaznika sa interesovanjima vezanim za moderne tehnologije i njene primene. Tokom ovog kursa, učenici istražuju, eksperimentišu sa materijalima, konstruišu sopstvene naprave, bilo unutar učionice ili tokom praktičnog rada na terenu. Kao proširena učionica poslužiće sam grad Boston sa okolinom, gde će polaznici dobiti priliku da upoznaju lokalne zanatlije, inženjere i naučnike. Nastava pruža saznanja o primeni nauke u realnom svetu i neguje timski rad.

Ivy Leadership Program (15-17)

Kurs se odvija u školskom centru u Bostonu i fokusiran je na nastavu poslovnog engleskog jezika kao i na razvoj liderskih veština. Program se zasniva na časovima jezika, predavanjima brojnih gostujućih predavača kao i radu na konkretnim projektima. Nastava je fokusirana na razvoj profesionalnih veština poput pisane i usmene poslovne korespodencije, vođenja konferencija, veštine prezentovanja sadržaja uz korišćenje savremenih programa, bogaćenje biznis, marketing i finansijskog rečnika, veštine pregovaranja, upoznavanje sa načinom poslovanja uspešnih kompanija kao i sposobnosti rada u timu.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print