BOURNEMOUTH, BBSI

BBSI skola

Škola

Bournmouth Business School International (BBSI)

Ova škola za učenje i usavršavanje engleskog jezika čiji kvalitet potvrđuje akreditacija Britanskog Saveta, ISO9001, članstvo u EnglishUK kao i mnoge druge akreditacije (NCFE, IALC, CMI, CILT UK) za specijalizovane kurseve. Škola poseduje dve viktorijanske zgrade, locirane u centru grada, koje omogućavaju polaznicima najsavremenije školovanje u 25 moderno opremljenih učionica i 2 multimedijalna centra (30 kompjutera i internet pristup), kao i prostorije za učenje i odmor.

BBSI nudi međunarodnim studentima širok izbor kurseva opšteg engleskog, ali pre svega specijalizovanog engleskog za različite oblasti poslovanja, kao i pripremne kurseve za osnovne ili master studije.

Vreme van nastave – BBSI pruža bogat izbor raznih sportskih i društvenih aktivnosti u dnevnim i večernjim terminima.

Neke od aktivnosti su: turniri u fudbalu, odbojka na pesku, ekskurzije, večeri igre i druženja, dnevni izleti u London, karaoke večeri, zabave na plaži, posete muzejima, pozorištu i dr. U planiranju aktivnosti škola uzima u obzir kulturne raznlikosti života u Engleskoj i običaje zemalja odakle polaznici dolaze.

Destinacija

Smešten na južnoj obali Engleske, Bornmut poseduje umerenu klimu koja gradu daje najtoplija i najsunčanija leta u Britaniji. Prijatna klima i dobra lokacija, razvili su Bornmut u regionalni centar u obrazovanju i poslovanju. Grad u okviru svog Bornmut internacionalnog centra organizuje velike konferencije u zemlji, a njegovi kapaciteti mogu da isprate i koncertna i pozorišna dešavanja. Bornmut je neizostavno prepoznatljiv na svetskom nivou i zahvaljujući internacionalnom univerzitetu – Bornmut Univerzitet i Institutu umetnosti.

Kursevi

ENGLESKI ZA TURIZAM, HOTELIJERSTVO, UGOSTITELJSTVO I BIZNIS VEŠTINE

Kurs je namenjen polaznicima sa srednjim i višim nivoom poznavanja engleskog jezika (IELTS 5.5 / B2), koji  žele da usavrše poznavanje jezika iz oblasti turizma, hotelijerstva i ugostiteljstva. Kurs je idealan (po strukturi i sadržaju) za polaznike koji su profesijom ili studijama usmereni ka ovim oblastima i koji žele uspešno da posluju u internacionalnom okruženju.

Ovaj letnji kurs se može pohađati u 2 opcije: opcija 20 – sa nedeljnim fondom od 20 časova i opcija 30 – sa nedeljnim fondom od 30 časova.

OPCIJA 20 – Kurs je zasnovan na modernim konceptima turističkog menadžmenta i kreiran je tako da omogući polaznicima da razviju adekvatan profesionalni rečnik i veštine kroz rad na ciljanim studijama slučaja.

Teme koje se obrađuju:

 • usluga posetilaca
 • usluge smeštaja
 • rad na recepciji
 • strukture industrije hotelijerstva i turizma
 • sistematizacija hotela
 • turistička motivacija i ponašanje
 • menadžment destinacije
 • turističko upravljanje i upravljanje kadrom
 • ekonomija turizma

OPCIJA 30 – Ova opcija uključuje sve već navedene elemente, ali uključuje dodatnih 10 časova Biznis veština, koje su kreirane da omoguće polaznicima da unaprede svoje profesionalne veštine komuniciranja u poslovnom okruženju. Nastavni materijal koji se koristi je zanimljiv i autentičan, uključuje audio i video sadržaje, kao i studije slučaja iz stvarnog poslovanja. Ova komponenta kursa je specijalno kreirana da kod polaznika razvije samopouzdanje kroz aktivno učestvovanje u diskusijama i simulacijama.

Teme koje se obrađuju:

 • pisanje: e-mail-ova, izveštaja, CV-a, reklama i promocija, pisama…
 • prezentacije
 • sastanci
 • telefoniranje
 • pregovaranje

Smeštaj

Da bi doživeli jedinstvenost jezika, kulture i običaja, polaznicima se uvek preporučuje porodični smeštaj (jednokrevetne sobe, polupansion i pun pansion vikendom ili noćenje sa doručkom, ili noćenje i upotreba kuhinje), kao i luksuzni porodični smeštaj gde sobe imaju TV, sopstveno kupatilo i internet pristup. Sve porodice su locirane u blizini škole (15-30 minuta) i zadovoljavaju propisane standarde. Moguć je smeštaj u gostinskim kućama i hotelima.

Akreditacije

CSN

CSN

IALC

IALC

Established in 1983, IALC is as an association for quality assured independent language schools throughout the world. All Schools accredited by IALC are regularly inspected and monitored under the IALC Quality Scheme. Membership is by invitation only. While each member of IALC is independent and unique, each shares the highest commitment to professionalism and excellence in all aspects of service.

British Council

bc

The British Council is the national accrediting body in the UK for schools, colleges and universities that provide courses in English as a foreign language. As part of the English in Britain Accreditation Scheme (EiBAS), the British Council carries out regular inspections on behalf of English UK of all those institutions that provide training of high quality.

Utisci

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print