Škola ruskog jezika u Moskvi

Škola

Liden & Denz

Škola je osnovana 1992. godine u Sankt Peterburgu sa namerom da omogući kvalitetno i efektno učenje ruskog jezika u dobro organizovanom okruženju i prijatnim uslovima za rad. Dvadesetogodišnje iskustvo i broj polaznika koji su pohađali školu potvrđuju činjenicu da je učenje ruskog jezika u ovoj školi izuzetno korisno, kvalitetno i zanimljivo.

Školski centri su međunarodno priznati i moderno opremljeni. Nastava se odvija tokom čitave godine u malim grupama, prijatnoj atmosferi i sa ličnim pristupom svakom polazniku, što stvara veliku motivaciju za brz napredak. Škola u Moskvi se nalazi u centru grada, blizu Belorusskaya železničke stanice. Učionice su u prizemlju zgrade Ministarstva spoljnih poslova Rusije. Škola poseduje 11 učionica opremljenih najnovijom opremom i besplatnim pristupom internetu. Najbliža metro stanica nalazi se na 5 minuta hoda.

Vreme van nastave – Škola omogućava svojim polaznicima veliki izbor raznih vannastavnih aktivnosti: ekskurzije, kulturni događaji, razgledanje grada, koktel zabave petkom uveče.

Destinacija

Moskva je glavni i najveći grad Rusije. Nalazi se na obalama reke Moskve i broji preko 12 miliona stanovnika. Moskva je ekonomski i politički centar Rusije. Moderni deo grada koji odlikuju nedostižni neboderi i skupi tržni centri ukazuju na moć i luksuz kojima odiše ovaj grad. Daleko od Baštenskog prstena i Kremlja, nalazi se i druga Moskva. Oštre, uske uličice, skrivene umetničke radionice, mali kafei i parkovi, odišu svojom jedinstvenošću, isto kao i moderni centar grada.

Neke od najčuvenijih znamenitosti su hram Svetog Vasilija na Crvenom trgu i Kremlj, univerzitet Lomonosov, Lenjinov mauzolej, Tretjakovskaja galerija, Boljšoj teatar i moskovski metro.

Kursevi

Škola je pripremni i ispitni centar za TRKI (TORFL) državni ispit i TELC ispite. Nastava se na grupnim kursevima tokom školske godine odvija na 6 nivoa (početni-srednji), a leti na 8 nivoa (početni-napredni).

Kursevi ruskog jezika u školi:

  • Standardni grupni kurs ruskog jezika (20 časova (50′) nastave nedeljno)
  • Intenzivni grupni kurs (jezik plus) 25 (50′) časova nastave nedeljno
  • Kombinovani kurs (20 (50′) grupnih + 5 (50′) individualnih časova)
  • Casual Russian kurs (15 (50′))
  • Jedan na jedan kurs (15, 20, 30 i 40 časova nastave nedeljno)
  • Pripreme za TELC i TRKI ispit –  5 časova nedeljno(50′)

Škola je pripremni i ispitni centar za TRKI (TORFL) državni ispit.

Smeštaj

Škola organizuje smeštaj u ruskim porodicama, i to je jedan od najinteresantnijih vidova smeštaja, jer pruža mogućnost boljeg upoznavanja sa tradicijom i kulturom naroda, kao i usavršavanje jezika putem svakodnevne komunikacije. Pored porodičnog, moguć je smeštaj u hotelima i apartmanima svih kategorija.

Akreditacije

EAQUALS

All members are committed to providing opportunities for language study in a teaching/learning environment of high quality and within a clearly organised curriculum framework.
EAQUALS members undertake not to discriminate in any way against students on grounds of gender, race or religion. Where appropriate, however, mother tongue quotas may be applied for educational reasons.

CSN

IALC

Established in 1983, IALC is as an association for quality assured independent language schools throughout the world. All Schools accredited by IALC are regularly inspected and monitored under the IALC Quality Scheme. Membership is by invitation only. While each member of IALC is independent and unique, each shares the highest commitment to professionalism and excellence in all aspects of service.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print