Škola ruskog jezika, Sankt Peterburg

Liden Denz St Petersburg

Škola

Liden & Denz

Škola je osnovana 1992. godine u Sankt Peterburgu sa namerom da omogući kvalitetno i efektno učenje ruskog jezika u dobro organizovanom okruženju i prijatnim uslovima za rad. Dvadesetogodišnje iskustvo i broj polaznika koji su pohađali školu potvrđuju činjenicu da je učenje ruskog jezika u ovoj školi izuzetno korisno, kvalitetno i zanimljivo.

Školski centri su međunarodno priznati i moderno opremljeni. Nastava se odvija tokom čitave godine u malim grupama, prijatnoj atmosferi i sa ličnim pristupom svakom polazniku, što stvara veliku motivaciju za brz napredak.

Škola u Sankt Peterburgu nalazi se na jugoistočnom obodu trga Ploshad Isskustv, a između filharmonije i istorijskog šoping dela grada. U ovoj oblasti smešteni su važni poslovni objekti, muzej i pozorište Mikhailovsky.

Škola je pripremni i ispitni centar za TRKI (TORFL) državni ispit i TELC ispite. Nastava se na grupnim kursevima tokom školske godine odvija na 6 nivoa (početni-srednji), a leti na 8 nivoa (početni-napredni).

Vreme van nastave – Škola omogućava svojim polaznicima veliki izbor raznih vannastavnih aktivnosti: ekskurzije, kulturni događaji, razgledanje grada, koktel zabave petkom uveče i dr.

Destinacija

Sankt Peterburg, nekada Petrograd i Lenjingrad, jedan je od najlepših svetskih gradova. Nalazi se na delti reke Neve tj. njenim mnogobrojnim ostrvima, a zbog velikog broja kanala, zovu ga Severna Venecija. Grad je 1703. godine osnovao Petar Veliki, kako bi Rusiji otvorio put ka Evropi i moru. Znamenitosti koje ne treba propustiti su Ermitaž, najveći muzej na svetu, Ruski muzej, kompleks palata Peterhof, Petropavlovska tvrđava, Katarinin dvorac i crkva Vaskrsenja Hristovog. Ukoliko putujete krajem maja ili tokom juna, možete videti takozvane „bele noći“, kada mrak kao da i ne pada.

Kursevi

Škola je pripremni i ispitni centar za TRKI (TORFL) državni ispit i TELC ispite. Nastava se na grupnim kursevima tokom školske godine odvija na 6 nivoa (početni-srednji), a leti na 8 nivoa (početni-napredni).

Kursevi ruskog jezika u školi:

  • Standardni grupni kurs ruskog jezika (20 časova (50′) nastave nedeljno)
  • Intenzivni grupni kurs (jezik plus) 25 (50′) časova nastave nedeljno
  • Kombinovani kurs (20 (50′) grupnih + 5 (50′) individualnih časova)
  • Casual Russian kurs (15 (50′))
  • Jedan na jedan kurs (15, 20, 30 i 40 časova nastave nedeljno)
  • Pripreme za TELC i TRKI ispit –  5 časova nedeljno(50′)

Škola je pripremni i ispitni centar za TRKI (TORFL) državni ispit.

Smeštaj

Škola organizuje smeštaj u ruskim porodicama, što predstavlja jedan od najinteresantnijih vidova smeštaja, jer pruža mogućnost boljeg upoznavanja sa tradicijom i kulturom naroda, kao i sjajnu priliku za usavršavanje jezika putem svakodnevne komunikacije i nakon nastave. Pored porodičnog, moguć je smeštaj u hotelima i apartmanima svih kategorija.

Akreditacije

EAQUALS

equals

All members are committed to providing opportunities for language study in a teaching/learning environment of high quality and within a clearly organised curriculum framework.
EAQUALS members undertake not to discriminate in any way against students on grounds of gender, race or religion. Where appropriate, however, mother tongue quotas may be applied for educational reasons.

CSN

CSN

IALC

IALC

Established in 1983, IALC is as an association for quality assured independent language schools throughout the world. All Schools accredited by IALC are regularly inspected and monitored under the IALC Quality Scheme. Membership is by invitation only. While each member of IALC is independent and unique, each shares the highest commitment to professionalism and excellence in all aspects of service.

Utisci

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print