Škola ruskog jezika, Sankt Peterburg

Liden Denz St Petersburg

Škola

Liden & Denz

Ova škola osnovana je 1992. godine u Sankt Peterburgu, sa namerom da omogući kvalitetno i efektno učenje ruskog jezika u dobro organizovanom okruženju i prijatnim uslovima za rad. Dvadesetogodišnje iskustvo i broj polaznika koji su pohađali školu potvrđuju činjenicu da je učenje ruskog jezika u ovoj školi jako korisno, zabavno i zanimljivo.

Školski centri su međunarodno priznati i moderno opremljeni. Nastava se odvija tokom čitave godine u malim grupama i prijatnoj atmosferi jer lični, komunikativni pristup stvara veliku motivaciju za brz i lak napredak.

Škola u Sankt Peterburgu je locirana u u istorijskom delu grada, 300 metaraod metro stanice Gostiny Dvor, blizu poznate ulice Nevsky Prospekt. Nalazi se na 2. Spratu zgrade iz 19. veka i ima 13 modernih učionica.

Vreme van nastave – Škola omogućava svojim polaznicima veliki izbor raznih vannastavnih aktivnosti: ekskurzije, kulturni događaji, istraživanje i plovidba kanalima Sankt Peterburga, razgledanje grada, kokteli za nove polaznike, zabave i dr.

Neke aktivnosti su besplatne kao što je razgledanje grada u organizaciji škole, a polaznici koji poseduju ISIC kartu imaju velike popuste pri poseti muzejima i galerijama.

Destinacija

Lepota Sankt Peterburga leži u jedinstvenoj harmoniji arhitekture i stila. Mešavina baroka, klasicizma i moderne umetnosti daje poseban sjaj ovom gradu. Nijedan grad na svetu ne poseduje takav, gotovo netaknut, istorijski deo grada kao Sankt Peterburg. Grad na delti Neve, sa preko 500 mostova, 42 ostrva i bezbroj kanala sa pravom nosi tituli Severna Venecija.

Od mnoštva znamenitosti koje vredi posetiti, samo neke su palate Dvortsovaya Ploshcahd i Pavlovsk, katedrale Kronshtadt  i Kazansky Sobor, opera i baletski teatar Mikhailovsky, teatar Mariinsky, most Anichkov, poznata ulica Nevsky i mnoge druge. Pored navedenog, ne zaboravite i na mnogobrojne restorane, kafiće i butike širom grada.

Kursevi

Škola je pripremni i ispitni centar za TRKI (TORFL) državni ispit i TELC ispite. Nastava se na grupnim kursevima tokom školske godine odvija na 6 nivoa (početni-srednji), a leti na 8 nivoa (početni-napredni).

Kursevi ruskog jezika u školi:

  • Standardni grupni kurs ruskog jezika (20 časova (50′) nastave nedeljno)
  • Intenzivni grupni kurs (jezik plus) 25 (50′) časova nastave nedeljno
  • Zatvoreni grupni kurs (grupa polaznika određuje opis programa kursa) –
  • Akademska godina (20 i 25 časova nastave nedeljno)
  • Jedan na jedan kurs (15, 20, 30 i 40 časova nastave nedeljno)
  • Pripreme za TRKI ispit 5 (50′)

Škola je pripremni i ispitni centar za TRKI (TORFL) državni ispit.

 

Smeštaj

Škola organizuje smeštaj u ruskim porodicama, i to je jedan od najinteresantnijih vidova smeštaja, jer pruža mogućnost boljeg upoznavanja tradicije i kulture naroda, kao i usavršavanje jezika putem svakodnevne komunikacije. Pored porodičnog smeštaja, moguć je smeštaj  u hotelima i apartmanima svih kategorija.

Akreditacije

EAQUALS

equals

All members are committed to providing opportunities for language study in a teaching/learning environment of high quality and within a clearly organised curriculum framework.
EAQUALS members undertake not to discriminate in any way against students on grounds of gender, race or religion. Where appropriate, however, mother tongue quotas may be applied for educational reasons.

CSN

CSN

IALC

IALC

Established in 1983, IALC is as an association for quality assured independent language schools throughout the world. All Schools accredited by IALC are regularly inspected and monitored under the IALC Quality Scheme. Membership is by invitation only. While each member of IALC is independent and unique, each shares the highest commitment to professionalism and excellence in all aspects of service.

Utisci

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print