Osnovne i master studije u Londonu

lsbf

Škola

London School of Business & Finace

London School of Business and Finance je visokobrazovna institucija koja pruža osnovne i master studije u Engleskoj, kao i sticanje različitih međunarodnih kvalifikacija.  Prva, i najznačajnija stvar koja izdvaja ovaj fakultet od drugih, je izuzetna usmerenost ka privredi, aktuelnim ekonomskim trendovima i realnom životu. LSBF privlači talentovane i ambiciozne kandidate iz više od 150 zemalja sveta, što školi daje izuzetnu internacionalnu perspektivu.

Programi LSBF-a su akreditovani od strane intalijanskog  univerziteta The International Telematic University (UNINETTUNO). Još jedna prednost ove škole je što određene programe pruža u saradnji sa jednom od najprestižnijih poslovnih škola Grenoble Graduate School of Business. Ova francuska škola je trostruko akreditovana, od strane britanskog, evropskog i američkog akreditacionog tela. Trostruka akreditacija je čast koju nosi samo 1% najelitnijih poslovnih škola u svetu.

LSBF nudi i mogućnost studiranja preko on-line platforme, koja omogućava slušanje predavanja kada vama odgovara i sa lokacije koja vama odgovara, koliko god puta želite.

Destinacija

Kampus LSBF škole se nalazi u centralnom Londonu, centru svetskih finansija, biznisa i kulture. Ova metropola je veoma stimulativno okruženje za akademski, profesionalni i lični razvoj. Holborn kampus je samom svojom lokacijom odlično povezan sa ostalim delovima kako Londona tako i okruženja.  Kampus je opremljen najsavremenijom tehnologijom i poseduje biblioteku sa vrlo obimnim resursima. Studirenje na LSBF-u pruža jedinstveno obrazovno iskustvo. LSBF pored svog kampusa u Londonu takođe ima svoje kampuse u Mančesteru, Birmingemu, Singapuru i Torontu.

Osnovne studije

BIB- Bachelor in International Business                                                 

Ovaj trogodišnji program osnovnih studija  je dizajniran da studentima pruži širok uvid u menadžment, međunarodni biznis, strane kulture i strane  jezike (obavezan predmet je francuski, španski ili kineski jezik!) kroz izbalansiranu mešavinu teorijskog i prektičnog znanja. Program je kreiran u saradnji LSBF i Grenoble Graduate School of Business, koji ga je akreditovao. Pored iskusnih redovnih profesora, studenti imaju priliku da slušaju predavanja gostiju: profesora vrhunskih svetskih univerziteta i vodećih profesionalaca iz sveta. Ovaj fleksibilni program pruža mogućnost studiranja u trajanju od 3 ili 4 godine sa opcionim radnim delom. Tokom završne godine, obavezni predmeti vam pružaju priliku da razvijete internacionalni pogled na biznis. Na drugom semestru završne godine možete da birate jednu od „specijalizacija“ koje odgovaraju vašim interesovanjima

 • BIB GLOBAL MANAGEMENT,
 • BIB FINANCE & ACCOUNTING, 
 • BIB MARKETING & ADVERTISING,
 • BIB FASHION AND DESIGN

Lokacija: London

Uslovi upisa:  diploma srednje škole i IELTS 6.5 ili ekvivalent

Upisni rok: oktobar 2014

Cena studija po godini za internacionalne studente: £ 11,500  

Master studije

Portfolio LSBF programa uključuje i široku ponudu master i pre-master programa u oblasti mendžmenta, finansija i marketinga. Pohađenjem ovih programa imate pristup visoko kvalitetnim akademskim partnerima, širokoj korporativnoj mreži i savremeno opremljenim kampusima u centru grada, što vam omogućava da napravite uspešnu karijeru u svetskoj globalnoj areni.

Sledeći master programi su osmišljeni od strane  Grenoble Graduate School of Business čija diploma se dobija po završetku studija. Ovi master programi su dostupni samo na londonskom kampusu i počinju u septembru 2014. godine. Programi traju 2 godina od kojih je jedna godina predavanja, a tokom druge godine nemaju obaveze na fakultetu nego pišu disertaciju koju treba da odbrane do kraja te godine.

GGSB MBA

Uslovi neophodni za upis su:

 • diploma osnovnih studija
 • IELTS 6.5 ili ekvivalent
 • minimum 5 godina radnog iskustva

Cena studija za internacionalne studente: £ 16250

GGSB MIB (Master in International Business)

Uslovi za upis:

 • Diploma osnovnih studija
 • IELTS 6,5 ili ekvivalent
 • nije potrebno radno iskustvo

Cena studija za internacionalne studente: £ 23750

GGSB MSc in Finance

Uslovi za upis:

 • Diploma osnovnih studija
 • IELTS 6,5 ili ekvivalent
 • nije potrebno radno iskustvo

Cena studija za internacionalne studente: £ 18250

Napomena: Za sve GGSB programe je neophodna registracija za upis 95eur

Master programi akreditovani od strane intalijanskog  univerziteta The International Telematic University (UNINETTUNO). Uslovi upisa na sve programe podrazumevaju diplomu osnovnih studija i dokaz o nivou engleskog ejzika IELTS 6,5 ili ekvivalent.

GLOBAL MBA, kampusi: London, Mančester, Birmingem

Upisni rok: mart, jun, septembar 2014

Cena programa za internacionalne studente: London:£ 9,500; Manchester/Birmingha: £ 8,500

MA in Strategic Marketing, kampusi: London, Mančester, Birmingem

Upisni rok: mart, jun, septembar 2014

Cena programa za internacionalne studente: London:£ 8,500; Manchester/Birmingha: £ 7,500

MA in International Business Law, kampusi: London

Upisni rok: mart,  septembar 2014

Cena programa za internacionalne studente: London: £ 8,500

MSc Fashion, Design and Luxury Managementkampusi: London

Upisni rok: mart,  septembar 2014

Cena programa za internacionalne studente: London: £ 19,500*

*uključuje dvonedeljnu posetu vrhunskoj kompaniji u Francuskoj ili Italiji

Stipendija

LSBF studentima njihovih master programa akreditovanih od strane intalijanskog  univerziteta The International Telematic University (UNINETTUNO) omogućava stipendije u iznosu do £ 4,000

Smeštaj

LSBF svojim studentima nudi smeštaj u rezidenciji.

Utisci

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju