Kursevi engleskog u Velikoj Britaniji

Škola

Language Specialist International – LSI

LSI je velika, moderno opremljena škola, koju odlikuje prijateljska atmosfera koju profesori prenose i na polaznike. Škola ima 55 vrhunski opremljenih i lepo dekorisanih učionica, jedinstven self-access centar, sa kompjuterima i internet pristupom, jezičku laboratoriju, čitaonicu, predvorje sa stolovima za stoni tenis, bilijar, tv, video igre, kao i kafeteriju, u stilu bistroa, sa ponudom toplih i hladnih jela i kuvanih obroka. Sve ove pogodnosti čine idealne uslove za edukaciju i druženje.

Škola se izdvaja svojim Executive centrom, koji nudi specijalizovane kurseve engleskog jezika profesionalcima iz različitih oblasti.

Vreme van nastave – Profesori organizuju veliki broj vikend ekskurzija, u cilju zadovoljenja kulturnih i edukativnih potreba polaznika. Portsmouth je predivan primorski grad sa brojnim muzejima, galerijama i sportskim centrima. Tenis, fudbal, golf, polo, plivanje, jedrenje, surfovanje, samo su neki od sportova koji se preporučuju. Naval Dockyard je jedna od britanskih vodećih turističkih atrakcija, koja dočekuje preko milion turista godišnje, (podrazumeva i Nelsonovu zastavu, HMS pobedu, prvi gvozdeni ratni brod na svetu).

Destinacija

Portsmut se nalazi na južnoj obali Velike Britanije, udaljen  oko 100 km od Londona, 95 km od aerodroma Getvik i Hitrou i 20 minuta od Sauthemptona. Odlično je povezan drumskim i železničkim saobraćajem sa celom Britanijom. Kao univerzitetski grad, pruža atraktivan noćni život, zanimljivu muzičku scenu, veliki izbor pozorišta i savremeno opremljene bioskope, restorane različitih kuhinja, pabove, prodavnice koje mogu zadovoljiti svačiji ukus.

Moguć je i izbor velikog broja sportskih aktivnosti, u savremenim sportskim centrima – plivanje, sportovi na vodi, tenis, golf, trčanje i naravno jedrenje, budući da je jedan od najpoznatijih gradova po jedrenju. Nijedan drugi grad u Britaniji, sem Londona, ne nudi tako dobre uslove za učenje engleskog jezika, a u jedinstvenom okruženju.

Kursevi

Kursevi jezika koji su na raspolaganju u ovoj školi:

  • Standardni kurs jezika;
  • Ispitni Cambridge kurs;
  • Kombinovani kurs – standardni + poslovni engleski;
  • Kurs pripreme za IELTS ispit.

Kursevi engleskog jezika su tako osmišljeni da pre svega budu praktični, efektni i da omoguće polaznicima uživanje dok uče (ne samo što će povećati svoje samopouzdanje i sigurnost u govoru, već će i savršeno razumeti sagovornike, usavršiti gramatiku i akcenat).

Smeštaj

Porodični smeštaj svakako je jedan od zanimljivih načina usavršavanja jezika, ali i dobra prilika da upoznate britansku kulturu i život. Porodice u kojima su polaznici smešteni pažljivo su odabrane i većina porodica nalazi se na pešačkoj udaljenosti od škole. Izuzev ovog tipa smeštaja, polaznicima su na raspolaganju i zajedničke kuće koje bi delili sa drugim polaznicima ove škole jezika. Kuće se nalaze na pešačkoj udaljenosti od škole.

Akreditacije

IALC

Established in 1983, IALC is as an association for quality assured independent language schools throughout the world. All Schools accredited by IALC are regularly inspected and monitored under the IALC Quality Scheme. Membership is by invitation only. While each member of IALC is independent and unique, each shares the highest commitment to professionalism and excellence in all aspects of service.

British Council

The British Council is the national accrediting body in the UK for schools, colleges and universities that provide courses in English as a foreign language. As part of the English in Britain Accreditation Scheme (EiBAS), the British Council carries out regular inspections on behalf of English UK of all those institutions that provide training of high quality.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print