Letnje škole engleskog jezika na Malti za mlade

MALTA, Easy School of Languages

POLAZAK SA PRATNJOM Letnji kamp jezika za tinejdžere osmišljen je tako da polaznici unaprede znanje engleskog u zabavnom i dinamičnom okruženju. Specijalno osmišljen program kombinuje nastavu u učionici sa ekskurzijama i aktivnostima, kako bi polaznici maksimalno iskoristili boravak na programu i lako prevazišli nesigurnost kada je u pitanju komunikacija na engleskom.

MALTA, Marco Risso Waterpolo Camp

Kamp se bazira na vaterpolo treninzima na kojima polaznici usavršavanju svoje individualne sportske veštine i taktičku svest, istovremeno boraveći u internacionalnom okruženju.

KIPAR, English In Cyprus - individualni polazak

English In Cyprus Uzrast polaznika 7-17 godina Letnji kamp engleskog na Kipru odvija se u hotelu Episkopiana koji raspolaže sa restoranom, otvorenim i zatvoren...

CYPRUS, English In Cyprus

POLAZAK SA PRATNJOM Kipar je mala ostrvska zemlja na Mediteranu, locirana južno od Turske. Spada u vrlo važne turističke destinacije, sa mnoštvom istorijskih znamenitosti i tekovina, ali i zabavnih aktivnosti i atrakcija, veoma je popularno za letnje škole engleskog jezika za mlade i odrasle.

MALTA, GV English Centre, PORODIČNI PROGRAM

PORODIČNI PROGRAM Nalazi se u gradiću St. Paul`s Bay, na 150m od mora. Porodični program može da se odabere na period od minimum 1 nedelje

MALTA, Sprachcaffe

Škola u St. Julians, šarmantnom turističkom odmaralištu na Malti. U sklopu škole se osim učionica nalaze i bazen sa ležaljkama, restorani, apartmani, prelepa bašta, kao i odbojkaški teren.

MALTA, EC

Škola EC je jedna od najuglednijih škola na Malti. Letnje škole za mlade organizuje na nekoliko destinacija, a polaznici su raspoređeni po uzrastu.