Letnje škole engleskog jezika na Malti za mlade

KIPAR, English In Cyprus

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Ovaj letnji program pruža učenicima mogućnost da spoje sunčanje i odlaske na plažu sa učenjem engleskog jezika, upoznavanje i druženje sa mladima iz celog sveta, upoznavanjem Kipra... Episkopi je malo mesto koje se nalazi oko 12 km zapadno od Limasola. Pored istorijskih znamenitosti, u gradiću ima i restorana, prodavnica i butika.

KIPAR, English In Cyprus

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Kipar je mala ostrvska zemlja na Mediteranu, locirana južno od Turske. Spada u vrlo važne turističke destinacije, sa mnoštvom istorijskih znamenitosti i tekovina, ali i zabavnih aktivnosti i atrakcija, veoma je popularno za letnje škole engleskog jezika za mlade i odrasle.

MALTA, GV English Centre

PORODIČNI PROGRAM Nalazi se u gradiću St. Paul`s Bay, na 150m od mora. Porodični program može da se odabere na period od minimum 1 nedelje

MALTA, am Language Studio

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Letnji kamp jezika za tinejdžere osmišljen je tako da polaznici unaprede znanje engleskog u zabavnom i dinamičnom okruženju. Specijalno osmišljen program kombinuje nastavu u učionici sa ekskurzijama i aktivnostima, kako bi polaznici maksimalno iskoristili boravak na programu i lako prevazišli nesigurnost kada je u pitanju komunikacija na engleskom.

MALTA, Sprachcaffe

Škola u St. Julians, šarmantnom turističkom odmaralištu na Malti. U sklopu škole se osim učionica nalaze i bazen sa ležaljkama, restorani, apartmani, prelepa bašta, kao i odbojkaški teren.

MALTA, EC

EC Škola EC je jedna od najuglednijih škola na Malti. Letnje škole za mlade organizuje na nekoliko destinacija, a polaznici su raspoređeni po uzrastu, te se...