Medjunarodni sajam turizma u Beogradu 2010

Beogradski međunarodni sajam turizma (ITTFA), od 24. -28. 02. 2010. godine na kojem je Egida International  i ove godine predstavila svoju ponudu. Našim ovogodišnjim nastupom na sajmu potvrdili smo lidersku poziciju u ovoj grani turizma.
Satisfakcija nam je veliko prepoznavanje od strane posetilaca koji nam još nisu bili klijenti, ali su upoznati sa našom ponudom preko preporuke prijatelja ili web sajta. Takodje, veliko zadovoljstvo nam je bio i susret sa starim klijenatima koji su posetili štand da bi se upoznali sa našim novim programima.
Posebno interesantan je bio susret sa jednim od prvih klijenata Egide koji je kao dete putovao na kurs jezika u Kembridž, a sada će svoje dete da pošalje, opet preko nas.
Program koji je ove godine izazvao najveće intresovanje je Sportsko-jezički kamp na univerzitetima Harvard i Stenford u SAD.
Veliko intresovanje za srednje škole, osnovne i master studije u inostranstvu ukazalo nam je da studenti iz Srbije žele da steknu međunarodno obrazovanje koje mogu primeniti po povratku u Srbiju ili u bilo kom delu sveta.
Sve posetioce smo obradovali vrednosnim vaučerima, popustom u iznosu od 100$ na naše programe.
Konkurentnošću cena koje odgovaraju zvaničnim cenovnicima škola čiji smo direktni predstavnici raspršili smo mišljenje da su kursevi jezika, kao i školovanje u inostranstvu uopšte, privilegija malog broja ljudi.

Share

Ostavite Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *