Kursevi stranih jezika za menadžere i poslovne ljude

BARCELONA, EU Business School - International Summer School

Program letnje biznis škole u Barseloni je namenjen mladim profesionalcima iz oblasti biznisa, studentima bečelor studija, studentima koj su nedavno diplomirali, kao i đacima koji su zainteresovani za studije biznisa i ekonomije. Tokom ovog programa polaznici će steći osnovna znanja i pojmove iz ekonomije i nekih njenih oblasti, savladaće terminologiju i obogatiti poslovni vokabular, ali će takođe moći da procene kompleksnost savremenih internacionalnih organizacija, kao i da shvate odnose između njih.

MALTA, ETI

ETI je vremenom razvila jedinstveno efikasan pristup učenju engleskog za potrebe poslovnih ljudi. Zahvaljujući izuzetno iskusnom timu predavača- izvornih govornika, koji potiču iz poslovnih miljea različitih profesija i samoj koncepciji nastave- koja je orijentisana ka pojedinačnim potrebama polaznika, kursevi su bazirani pre svega na poboljšanju konverzacije.

BOURNEMOUTH, Bournemouth Business School International

Škola poseduje dve viktorijanske zgrade, locirane u centru grada, koje omogućavaju polaznicima najsavremenije školovanje u 25 savremeno opremljenih učionica (video i audio opremom i powerpoint projektor) i 2 multimedijalna centra (30 kompjutera i internet pristup), kao i prostorije za učenje i odmor.

LONDON, The London School of English

ENGLESKI ZA MENADŽERE LJUDSKIH RESURSA Tipični polaznici kursa jesu iskusni HR profesionalci iz renomiranih svetskih kompanija. Mnogim polaznicima kasnije koriste i novostečena profesionalna poznanstva.