Učenje italijanskog u Milanu

Škola

Scuola Leonardo da Vinci

Sa 35 godina iskustva, ova škola pruža širok spektar različitih kurseva italijanskog jezika tokom čitave godine.  Nastavno osoblje je visoko kvalifikovano i uvek spremno da pruži individualnu pažnju svakom polazniku. Radi se u malim grupama, sa najviše 12 polaznika po grupi.

Vreme van nastave –  Gradovi i njihova okolina pružaju gotovo neograničene mogućnosti. Škola redovno organizuje obilaske umetničkih i istorijskih lokacija, poludnevne i celodnevne ekskurzije, biciklističke ture, posete vinskim podrumima, filmske večeri i druženja za vreme kojih učenici i nastavnici imaju prilike da se bolje upoznaju. Boravak će svakako ostati u lepom sećanju po učenju jezika u školi u Italiji, ali i po bogatom programu vannastavnih aktivnosti.

Destinacija

Ovaj kosmopolitski grad Italije predstavlja svetsko središte dizajna i mode, te je posebno poznat po trgovini, čuvenim modnim kućama, ali i bogatom kulturnom, arhitektonskom i umetničkom nasleđu, jedinstvenom kulinarstvu, muzičkoj tradiciji i dva slavna fudbalska tima. Milano je dom najveće gotske katedrale u Italiji (Duomo di Milano), jedne od najpoznatijih opera u svetu (Teatro alla Scala) i brojnih znamenitosti koje ga čine atraktivnim za posetioce iz celog sveta.

Kursevi

Škola nudi sledeće kurseve jezika:

  • Intenzivni kurs (20 časova nedeljno);
  • Super intenzivni kurs jezika (30 časova nedeljno);
  • Super intenzivni plus kurs (20 + 5 ili 20 +10 časova individualne nastave nedeljno);
  • Super intenzivni kurs u malim grupama (30 časova nedeljno);
  • Kurs jezika za seniore 50+ (20 časova nedeljno + program aktivnosti);
  • Italijanska tura (20 časova nedeljno, boravak u školskim centrima različitih gradova),
  • Program „Gap Year (650 nastave jezika i italijanske kulture);
  • Ispitni kursevi (DELI, DILI, DILC, DALI, DALC);
  • Profesionalni kursevi (30 časova nedeljno);
  • Individualna nastava.

Smeštaj

Škola svojim polaznicima obezbeđuje nekoliko vidova smeštaja: porodični u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama (noćenje sa doručkom ili polupansion), smeštaj u zajedničkim apartmanima (jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama) sa zajedničkim kupatilom i kuhinjom (koje polaznici dele međusobno ili sa vlasnikom). Na zahtev, pored uobičajenog vida smeštaja, može da se rezerviše i hotelski smeštaj svih kategorija, privatni apartmani, rezidencije i sl.  Moguće je obezbediti transfer sa aerodroma do smeštajnog kapaciteta pojedinca.

Galerija

Akreditacije

CSN

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju