Škole nemačkog jezika u Nemačkoj za decu i tinejdžere

DEUTSCHLAND, Humboldt Institut

Humboldt Institut osnovan je 1977. godine i do današnjeg dana škola se razvila u obrazovnu institutciju koja ima mrežu programa za odrasle i decu u 16 gradova širom Nemačke. Programi za tinejdžere su specijalno osmišljeni za ovaj uzrast. Polaznici pohađaju intenzivnu nastavu od 25 ili 30 časova nedeljno i kroz nastavu se usavršavaju osnovne veštine nemačkog jezika.

BERLIN, GLS Berlin Villa

GLS je organizacija koja ima svoje letnje kampove za mlade širom Nemačke. Letnja škola nemačkog jezika u Berlinu organizuje se u centru GLS Villa, koja je smeštena blizu šoping zone Kurfuerstendamm.

BERLIN, GLS Berlin College

GLS je organizacija koja ima svoje letnje kampove za mlade širom Nemačke. Letnja škola nemačkog jezika u Berlinu organizuje se u GLS kampusu koji je smešten u modernom delu grada Prenzlauer Berg.

MUNICH, GLS Adventure Camp

Dnevne aktivnosti mogu biti pešačenje, vožnja biciklom po planinskim predelima, pravljenje splava, ili neke aktivnosti na samom jezeru, dok večernje mogu biti disko večeri, plesne večeri, roštilj te mnoge druge. Sve aktivnosti se organizuju pod nadzorom stručnog osoblja škole.

MUNICH, GLS Young and Fun

Pored dece iz celog sveta kamp je omiljen kod dece iz Nemačke kojima je ovo jedna od omiljenih destinacija za vreme raspusta. Zapravo, oni borave na istom kampu i sva poslepodnevna druženja, izleti i aktivnosti su organizovani zajedno, za Nemce i decu polaznike škole jezika.

BERLIN, GLS Water Sports

Kampus je zatvorenog tipa i raspolaže sa 10 učionica, spavaonicama, restoranom, lukom sa brodićima, plažom, terenom za odbojku, košarku i fudbal, gimnastičkom salom i fitnes studijom, ali i mnogim drugim objektima za vannastavne aktivnosti.

OBERWESEL, DID deutsch institut

DID deutsch institut Obervesel Uzrast polaznika 12-16 godina Osnivanjem škole 1970. godine, želelo se na najbolji mogući način izaći u susret strancima iz ...

HÖCHST, DID deutsch institut

Letnja škola nemačkog za mlade uzrasta 8-14 godina u gradu Hohst (Höchst) u Nemačkoj, na planinskom području Odenvald nedaleko od Frankfurta.

BERLIN, FRANKFURT, MINHEN Deutsch Institut DID

Ako polaznik odabere Berlin kao grad rezidencijalnog kursa nemaškog jezika, neće videti samo fascinantanu svetsku metropolu, nego će dobiti i priliku da upozna različitosti svih mogućih nacionalnosti…

MÜNCHEN, GLS Munich Castle

Letnja škola nemačkog jezika za mlade organizuje se u dvorcu Burg Schwaneck koji se nalazi u južnom delu centra Minhena, na obali reke Izar, u neposrednoj blizini čuvenih znamenitosti Minhena Hofbräuhaus, Bavaria Filmstudios i Frauenkirche.