Škole nemačkog jezika u Nemačkoj za decu i tinejdžere

MUNICH, GLS adventure camp

Dnevne aktivnosti mogu biti pešačenje, vožnja biciklom po planinskim predelima, pravljenje splava, ili neke aktivnosti na samom jezeru, dok večernje mogu biti disko večeri, plesne večeri, roštilj te mnoge druge. Sve aktivnosti se organizuju pod nadzorom stručnog osoblja škole.

MUNICH, GLS Young and Fun

Pored dece iz celog sveta kamp je omiljen kod dece iz Nemačke kojima je ovo jedna od omiljenih destinacija za vreme raspusta. Zapravo, oni borave na istom kampu i sva poslepodnevna druženja, izleti i aktivnosti su organizovani zajedno, za Nemce i decu polaznike škole jezika.

BERLIN, GLS Water Sports

Kampus je zatvorenog tipa i raspolaže sa 10 učionica, spavaonicama, restoranom, lukom sa brodićima, plažom, terenom za odbojku, košarku i fudbal, gimnastičkom salom i fitnes studijom, ali i mnogim drugim objektima za vannastavne aktivnosti.

HINTERSEE, DID deutsch institut

Hinterze je lociran na samoj obali jezera i ima svoje čamce, kanue i kajake što je naročito zanimljivo učenicima. Najbliže naselje je Ramsau, a čuveni Berchtesgaden i Konigssee se nalaze samo 15 minuta autobusom od Hinterze rezidencije.

HÖCHST, DID deutsch institut

Letnja škola nemačkog za mlade uzrasta 8-14 godina u gradu Hohst (Höchst) u Nemačkoj, na planinskom području Odenvald nedaleko od Frankfurta.

BERLIN, Deutsch Institut DID

Ako polaznik odabere Berlin kao grad rezidencijalnog kursa nemaškog jezika, neće videti samo fascinantanu svetsku metropolu, nego će dobiti i priliku da upozna različitosti svih mogućih nacionalnosti…

MÜNCHEN, GLS

Letnja škola nemačkog jezika za mlade organizuje se u dvorcu Burg Schwaneck koji se nalazi u južnom delu centra Minhena, na obali reke Izar, u neposrednoj blizini čuvenih znamenitosti Minhena Hofbräuhaus, Bavaria Filmstudios i Frauenkirche.

DEUTSCHLAND, GOETHE INSTITUT

Goethe-Institut je zvanični institute kulture Savezne Republike Nemačke koji takođe organizuje kurseve nemačkog jezika za internacionalne polaznike širom sveta.

FRANKFURT, Sprachcaffe

Škola nemačkog jezika za mlade locirana je u starom, rezidencijalnom delu grada, nedaleko od samog centra Frankfurta.