Škole nemačkog jezika u Nemačkoj za decu i tinejdžere

BERLIN, GLS Water Sports

Kampus je zatvorenog tipa i raspolaže sa 10 učionica, spavaonicama, restoranom, lukom sa brodićima, plažom, terenom za odbojku, košarku i fudbal, gimnastičkom salom i fitnes studijom, ali i mnogim drugim objektima za vannastavne aktivnosti.

HINTERSEE, DID deutsch institut

Hinterze je lociran na samoj obali jezera i ima svoje čamce, kanue i kajake što je naročito zanimljivo učenicima. Najbliže naselje je Ramsau, a čuveni Berchtesgaden i Konigssee se nalaze samo 15 minuta autobusom od Hinterze rezidencije.

HÖCHST, DID deutsch institut

Letnja škola nemačkog za mlade uzrasta 8-14 godina u gradu Hohst (Höchst) u Nemačkoj, na planinskom području Odenvald nedaleko od Frankfurta.

BERLIN, Deutsch Institut DID

Ako polaznik odabere Berlin kao grad rezidencijalnog kursa nemaškog jezika, neće videti samo fascinantanu svetsku metropolu, nego će dobiti i priliku da upozna različitosti svih mogućih nacionalnosti…

MÜNCHEN, GLS

Letnja škola nemačkog jezika za mlade organizuje se u dvorcu Burg Schwaneck koji se nalazi u južnom delu centra Minhena, na obali reke Izar, u neposrednoj blizini čuvenih znamenitosti Minhena Hofbräuhaus, Bavaria Filmstudios i Frauenkirche.

DEUTSCHLAND, GOETHE INSTITUT

Goethe-Institut je zvanični institute kulture Savezne Republike Nemačke koji takođe organizuje kurseve nemačkog jezika za internacionalne polaznike širom sveta.

FRANKFURT, Sprachcaffe

Škola nemačkog jezika za mlade locirana je u starom, rezidencijalnom delu grada, nedaleko od samog centra Frankfurta.