Kursevi jezika u Nemačkoj

BERLIN, GLS

Školski kampus lociran je u modernom delu grada - Prenzlauer Berg u ulici Kastanienallee, i tu se nalazi učionice, glavna rezidencija, kantina, kafe... Ova ulica je modni centar grada, a u njoj je na rasplolaganju preko 40 barova, kafea i mnoštvo modnih butika.

HAMBURG, Deutsch Institut DID

Nemci vole da za Hamburg kažu kako on za njih predstavlja "vrata prema svetu". Otvoren, tolerantan, bogat, nezavisan hanzeatski grad Hamburg ne samo da je najveća nemačka luka, već i veliki trgovački centar, sedište banaka i osiguranja, ali i muzeja, pozorišta, medijskih kuća...

MÜNCHEN, Deutsch Institut DID

Minhen je odlična destinacija za učenje nemačkog jezika u Nemačkoj jer je moderan svetski grad sa srcem i dugom tradicijom. Između BMW-a i pivnica, umetnosti, kulture, kreativnosti i usnulih, između baroka i savremenog doba: nema protivrečnosti, već je to tipično za Minhen. Glavni grad Bavarske nudi toliko znamenitosti da ne znate gde da počnete.

FRANKFURT, Deutsch Institut DID

Frankfurt je grad prepun kontrasta, klišea i preterivanja, ali i važan poslovni centar i finansijsko središte Nemačke. Između modernih zdanja nalaze se muzeji, pozorišta, galerije, ali i mnogobrojni klubovi koji su učinili Frankfurt jednom od najzanimljivijih destinacija u Evropi.

BERLIN, Deutsch Institut DID

DID škola nalazi se u širem centru Berlina, 15 minuta peške od Brandenburške kapije. Dešifrovano značenje skraćenice u nazivu škole zapravo je već 40 godina moto ove škole nemačkog jezika, a u prevodu znači „Nemački u Nemačkoj“.

REGENSBURG, Horizonte

Međunarodna reputacija škola je stekla zahvaljujući nastavnim metodama i nastavnom osoblju koje radi po visokim standardima stvarajući istovremeno i prijateljsku atmosferu među polaznicima. Škola je smeštena na četvrtom spratu u poslovnoj zgradi u samom centru grada. Učionice su prostrane, svetle i dobro opremljene, a nedaleko od zgrade škole nalaze se i mnogi kafei, pabovi, restorani.