NIKE sportski kampovi u Engleskoj

nike-sports-camp

Škola

NIKE Sports Camps

United Kingdom

Uzrast polaznika 8-17 godina

Euro Sports Camps su licencirani Nike Sports Camps programi u Velikoj Britaniji koji obuhvataju sportske kampove tenisa, fudbala i hokeja na travi uz nastavu engleskog jezika za internacionalne polaznike. Ovi vrhunski rezidencijalni sportski programi nude sjajnu priliku polaznicima iz svih krajeva sveta da borave u najboljim engleskim privatnim školama uz odlično opremljene sportske centre i prvoklasni smeštaj na jednom mestu.

Nike Sports kampovi nude apsolutno sve, od profesionalnih treninga do kursa engleskog jezika, vannastavnih aktivnosti i atraktivnih ekskurzija, smeštaja i obroka. Učesnici kampa će razviti samopouzdanje, naučiti nove veštine i steći mnoštvo prijatelja iz celog sveta.

Vannastavne aktivnosti – Program obuhvata  posetu stadionu FC Albion, Wimbledon i Hampton Court terenima, ali i obilazak znamenitosti Londona, Brajtona kao i večernje zabave i druženja.

Destinacija

National Tennis Centre, London

London je jedna od najatraktivnijih svetskih turističkih destinacija i sa svojim čuvenim Nacionalnim teniskim centrom, najboljim u Velikoj Britaniji, predstavlja omiljeno odredište svim ljubiteljima ‘belog sporta’. Teniski program je organizovan u NTC Nacionalnom teniskom centru i vođen je od strane velikih profesionalaca, bivših ATP i ITF igrača, što je predstavlja izvanrednu priliku za mlade polaznike da napreduju i podignu svoje teniske veštine na viši nivo. NTC raspolaže otvorenim i zatvorenim, travnatim i terenima na šljaci. Pored toga, postoje prostorije za odmor nakon treninga sa besplatnim WiFi internetom. Smeštaj, nastava i ishrana obezbeđeni su u okviru objekta za sve polaznike.

Lancing College, Brajton

Brajton je jedan od najvećih i najznačajnijih gradova i omiljeno mesto za odmor, prepoznatljiv po nazivu „mali London na moruˮ. Fudbalski i teniski program organizuje se u okviru prestižne privatne škole Lancing College koja ima izvrsnu akademsku i sportsku reputaciju. Raspolaže sa brojnim teniskim i fudbalskim terenima, bazenom, sportskom halom i igraonicom koja ima WiFi internet. Smeštaj, nastava i ishrana obezbeđeni su u kampusu za sve polaznike.

Programi

FUDBALSKI PROGRAM (Lancing College) nudi tri oblika kursa. Nike Total Football Camps (uzrast 8-17 godina) je namenjen polaznicima koji žele da se fokusiraju isključivo na treninge fudbala, poput profesionalaca. Nike Football & English Camps (uzrast 8-17 godina) se sastoji od 35 sati treninga i obilazaka i oko 25 sati nastave engleskog jezika. Nike Football & Advanced English Camp (uzrast 12-17 godina) namenjen je učenicima koji imaju viši nivo jezika. Ovaj program sastoji se od 12 sati naprednog engleskog, do 35 sati treninga i obilazaka, kao i 10 sati dodatnih fudbalskih veština.

TENISKI PROGRAM (NTC i Lancing College) – na raspolaganju su tri opcije programa. Nike Total Tennis Camps sastoji se od oko 34 sata teniskih treninga, fitnesa i mečeva svake nedelje. Nike English and Tennis Camps sastoji se od oko 20 sati teniskih treninga u kombinaciji sa 12,5 sati engleskog jezika nedeljno. Nike Tennis and Advanced English Camps obuhvata do 30 sati tenihskih treninga i 6 sati intenzivnog engleskog jezika nedeljno (radionice, poslovni i sportski projekti).

Smeštaj

Smeštaj je obezbeđen u okviru kampusa koledža, kao i u okviru kampusa NTC. Smeštaj podrazumeva jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe sa zajedničkim kupatilom, a u sobe se polaznici raspoređuju po polu. Obroci su obezbeđeni od strane organizacije. U cenu su uključena tri nutritivno izbalansirana dnevna obroka, kao i lagana večera koja uključuje i vegentarijansku opciju. Bezbednost i sigurnost dece je na prvom mestu. U kampusima postoji tim ljudi koji vodi računa o deci 24 časa i brinu se za njihovu sigurnost, fizičke i emocionalne potrebe, a tu su i sportski terapeuti u slučaju povreda.

Utisci

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print