NIKE sportski kampovi u Engleskoj

nike-sports-camp

Škola

NIKE Sports Camps

United Kingdom

Uzrast polaznika 8-17 godina

Euro Sports Camps su licencirani Nike sports camp programi u Velikoj Britaniji. Ove vrhunske rezidencijalne sportske programe u kombinaciji sa usavršavanjem engleskog karakterišu vrhunski treneri i odlične opremljene lokacije na kojima se programi organizuju.

Programi obuhvataju apsolutno sve, od profesionalnih treninga do kursa engleskog jezika, vannastavnih aktivnosti i atraktivnih ekskurzija, smeštaja i obroka.  Učesnici kampa će razviti samopouzdanje, naučiti nove veštine i steći mnoštvo prijatelja iz celog sveta.

Programi obuhvataju do 35 sati treninga i čak do 25 sati engleskog jezika, u zavisnosti od opcije za koju se polaznik odluči. Intenzivnija opcija engleskog jezika obuhvata i dodatno usavršavanje veština u vezi sa profesionalnom i sportskom tematikom koja je prilagođena uzrastu polaznika. Sastavni deo programa čine treninzi i obilasci poznatih sportskih objekata, posete i predavanja od strane trenera i sportskih menadžera, kao i saveti u vezi sa profesionalnim razvojem polaznika.

Destinacija

National Tennis Centre, London

London je tokom leta najbolje turističko mesto na svetu, jer vrvi od posetilaca iz različitih delova sveta. Teniski program se organizuje u NTC Nacionalnom teniskom centru, što je izvanredna prilika da polaznici iskuse život, treninge i mečeve u domu čuvenog Davis kupa. NTC raspolaže otvorenim i zatvorenim, travnatim i terenima na šljaci. Pored toga, postoje prostorije za odmor nakon treninga sa besplatnim WiFi internetom. Smeštaj, nastava i ishrana obezbeđeni su u okviru objekta za sve polaznike.

Lancing College, Brajton

Brajton je jedan od najvećih i najznačajnijih gradova i omiljeno mesto za odmor, prepoznatljiv po nazivu „mali London na moruˮ. Fudbalski i teniski program organizuje se u okviru poznate privatne škole Lancing College koja ima izvrsnu akademsku i sportsku reputaciju. Raspolaže teniskim i fudbalskim terenima, 22 terena sa tvrdom podlogom, bazenom, sportskom halom i igraonicom koja ima WiFi internet. Smeštaj, nastava i ishrana obezbeđeni su u kampusu za sve polaznike.

Programi

FUDBALSKI PROGRAM (Lancing College) – na raspolaganju su dve opcije programa. Football & English Camp (uzrast 8-17 godina) sastoji se od 35 sati treninga i obilazaka i oko 25 sati nastave engleskog jezika. Football & Advanced English Camp (uzrast 12-17 godina) za učenike koji imaju viši nivo jezika. Ovaj program sastoji se od 12 sati naprednog engleskog, do 35 sati treninga i obilazaka, kao i 10 sati dodatnih fudbalskih veština.

TENISKI PROGRAM (NTC i Lancing College) – na raspolaganju su tri opcije programa. Nike Total Tennis Camps sastoji se od oko 34 sata teniskih treninga, fitnesa i mečeva svake nedelje. Nike English and Tennis Camps sastoji se od oko 20 sati teniskih treninga u kombinaciji sa 12,5 sati engleskog jezika nedeljno. Nike Tennis and Advanced English Camps obuhvata do 30 sati tenihskih treninga i 6 sati intenzivnog engleskog jezika nedeljno (radionice, poslovni i sportki projekti).

Smeštaj

Smeštaj je obezbeđen u okviru kampusa koledža, kao i u okviru kampusa NTC. Smeštaj podrazumeva jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe sa zajedničkim kupatilom, a u sobe se polaznici smeštaju po polu. Obroci su obezbeđeni od strane organizacije. U cenu su uključena tri nutritivno izbalansirana dnevna obroka, kao i lagana večera koja uključuje i vegentarijansku opciju. Bezbednost i sigurnost dece je na prvom mestu. U kampusima postoji tim ljudi koji vodi računa o deci 24 časa i brinu se za njihovu sigurnost, fizičke i emocionalne potrebe, a tu su i sportski terapeuti u slučaju povreda.

Utisci

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print