NIKE sportski kampovi u Engleskoj

Škola

NIKE Sports Camps

United Kingdom

Uzrast polaznika 8-17 godina

Euro Sports Camps su licencirani Nike Sports Camps programi u Velikoj Britaniji koji obuhvataju sportske kampove tenisa, fudbala, golfa i hokeja na travi, uz nastavu engleskog jezika za internacionalne polaznike.

Ovi vrhunski rezidencijalni sportski programi nude sjajnu priliku polaznicima iz svih krajeva sveta da borave u najboljim engleskim privatnim školama uz odlično opremljene sportske centre i prvoklasni smeštaj na jednom mestu. Nike Sports kampovi nude apsolutno sve, od profesionalnih treninga do kursa engleskog jezika, vannastavnih aktivnosti i atraktivnih ekskurzija, smeštaja i obroka. Učesnici kampa će razviti samopouzdanje, naučiti nove veštine i steći mnoštvo prijatelja iz celog sveta.

Program podrazumeva do 35 sati treninga i čak do 25 sati engleskog jezika, u zavisnosti od opcije za koju se polaznik odluči. Intenzivnija opcija engleskog jezika obuhvata i dodatno usavršavanje veština u vezi sa profesionalnom i sportskom tematikom koja je prilagođena uzrastu polaznika. Sastavni deo programa čine treninzi i obilasci poznatih sportskih objekata, posete i predavanja od strane trenera i sportskih menadžera, kao i saveti vezani za profesionalni razvoj polaznika.

VANNASTAVNE AKTIVNOSTI – Program obuhvata  obilaske čuvenih sportskih objekata i standiona, ali i obilazak znamenitosti Londona, Bata, Brajtona kao i večernje zabave i druženja. Tačan program aktivnosti dobija se po dolasku u odabrani centar.

Destinacija

BRAJTON

Lancing College je prestižna  privatna škola smeštena je na bregu nedaleko od Brajtona, sa izvanrednim pogledom na obalu mora i sam grad. Škola ima izvrsnu akademsku i sportsku reputaciju koju gradi od svog osnivanja, davne 1848. godine. Raspolaže brojnim sportskim terenima, bazenom, sportskom halom i mnogim drugim sadržajima. Izbor sportova u ovom školi je tenis, fudbal i golf.

BORNMUT

Canford School je vrsna privatna internatska škola u prostranom kampusu nedaleko od južne obale Velike Britanije i grada Bornmut. U blizini škole nalazi se elitni teniski kompleks, gde deca imaju treninge, a sama škola raspolaže sa čak 12 sportskih terena, uključujući i teniski teren,  bazen i mnoge druge objekte za rekreaciju i druženje. U ovom centru dostupan je samo tenis.

LONDON

Bisham Abbey jedan je od vodećih sportskih centara koji raspolaže najboljim teniskim objektima u zemlji. Smešten je na obali reke Temze, na sat vremena od Londona. Pored teniskih terena,  deca imaju pristup i gimnastičkom/fitnes centru, igraonicama za druženje i drugim. U ovom centru dostupan je samo tenis.

GODALMING

Charterhouse School datira još iz 1847. godine i prepoznatljiva je kao jedna od najlepših britanskih privatnih škola koja ima odličan pristup Londonu. Smeštena je u prostranom kampusu u mestu Godalming, oblast Sari (Surrey) i raspolaže vrhunskim sportskim terenima, velikim bazenom i rekreativnim objektima za zabavu i druženje. Izbor sportova u ovom centru je hokej i fudbal.

Programi

TENISKI PROGRAM (Canford School, Lancing College, Bisham Abbey) nudi dve opcije programa. Total tenis program obuhvata do 32 sata teniskih treninga nedeljno, u kombinaciji sa aktivnostima u slobodno vreme i obilascima. Tenis + engleski predstavlja kombinaciju do 16,5 sati teniskih treninga sa 12,5 sati engleskog jezika nedeljno, a vreme nakon programa namenjeno je obilascima i druženju. Prilikom raspoređivanja dece  u grupe za tenis uzima se u obzir uzrast, ali se prevashodno raspoređuju prema svojim sposobnostima i nivou. Kod časova enlgeskog jezika sva deca rade test jezika po dolasku i raspoređuju se i po uzrastu i sposobnostima, odnosno jezičkom nivou.

FUDBALSKI PROGRAM (Charterhouse School, Lancing College) nudi dve opcije programa. Total fudbal program obuhvata 29 sati fudbaslkih treninga nedeljno u kombinaciji sa aktivnostima u slobodno vreme, obiilascima i druženjem. Fudbal + engleski jezik kombinuje 18,5 sati fudbalskih treninga sa 12,5 sati engleskog jezika nedeljno, a slobodno vreme isto je predviđeno za aktivnosti i obilaske. Deca se za treninge raspoređuju po uzrastu, a ne sposobnostima, dok za potrebe engleskog jezika rade test i u jezičke grupe raspoređuju se i prema nivou i uzrastu.

HOKEJ PROGRAM (Charterhouse School) nudi dve opcije programa. Total hokej program sastoji se od 29 sati treninga, utakmica i radionica nedeljno. Program hokej + engleski kombinuje 16,5 sati treninga sa 12,5 sati časova engleskog jezika. Za treninge se deca raspoređuju prema uzrastu, dok se za časove engleskog jezika raspoređuju po jezičkom nivou i uzrastu. Slobodno vreme predviđeno je za različite aktivnosti, obilaske i druženja.

GOLF PROGRAM (Lancing College) obuhvata kombinaciju 16,5 sati treninga pri Ryan Fenwich akademiji sa 12,5 sati engleskog jezika. Po dolasku u centar deca rade test jezika i nakon toga raspoređuju se u jezičke grupe prema jezičkom nivou i uzrastu. Slobodno vreme predviđeno je za obilaske, druženja i zabavu.

Smeštaj

Smeštaj je obezbeđen u okviru svakog od pomenutih kampusa. Deca mogu biti smeštena u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim ili četvorokrevetnim sobama u zavisnosti od odabranog centra, a  kupatila su najčešće zajednička/spratna i deli ih više polaznika (Bisham Abbey centar ima nekoliko privatih kupatila u sobi). Polaznici se u sobe raspoređuju po polu. Cenom su obuhvaćena 3 dnevna obroka plus jedan večernji obrok. Osoblje vrši monitoring ishrane i važno je da deca dobro jedu i unose dovoljno tečnosti. Obroci su zdravi, dobro izbalansirani i posebno dizajnirani za mlade sportiste. Sa decom radi čitav tim profesionalaca, od sportista, bivših sportista i profesionalnih trenera, do kvalifikovanih sportskih terapeuta, animatora i profesora engleskog jezika.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju