Novogodišnji program u Londonu

Škola

Frances King School of English

Frances King škola jezika nalazi se je u prvoj zoni Londona, u najužem centru grada, a sastoji se od četiri školska centra koji su blizu jedan drugog, okruženi najvećim atrakcijama grada. Svi objekti smešteni su u tradicionalnim i rezidencijalnim delovima Londona. Poseduju tehnički dobro opremljene učionice, kao i dodatne prostorije za učenje i druženje. Svi školski centri su opremljeni na svim nivoima, od sektora sa kompjuterima do kafeterije.

Školu odlikuje visok standard u nastavi, a član je i British Council-a i English UK, vodeće svetske asocijacije za učenje jezika. Poseban akcenat stavlja na razvijanje praktičnih veština, sa naglaskom na komunikaciji, izgovoru i slušanju, a sa ciljem da se postigne napredak u svakodnevnom korišćenju engleskog jezika.

Vreme van nastave – Kako bi na najbolji način iskoristili vreme provedeno u Londonu, za svoje polaznike škola organizuje stimulativni vannastavni program, kao što su obilasci kraljevskog dela Londona, šetnje kroz Kesington, South Bank, West End, St Paul’ Cathedral… Slobodno vreme možete ispuniti i  opcionim aktivnostima  uz  doplatu: vožnja brodom do Greenwich-a oko 10 £, večera (West End supper) od oko 15 £.

Destinacija

London je jedna od najvećih i najlepših prestonica sveta. Čuven je po brojnim znamenitostima, brojnim muzejima, galerijama, pozorištima, modnim događajima i slično. Poznat je i kao multikulturalna metropola sa mnoštvom prelepo uređenih parkova i zelenih površina. U gradu postoji pregršt znamenitosti koje vredi posetiti. Od simbola Londona poput Bakingemske palate, Vestminsterske katedrale i čuvenog Tauera, pa sve do restorana za svačiji ukus, bezbroj dizajnerskih butika, prodavnica i različitih kafića.

Praznično doba godine je vreme kada će neke od najpoznatijih znamenitosti Londona biti transformisane u zadivljujuće praznične kulise, spremne da tu stvorite nezaboravne uspomene sa dragim ljudima. Očaravajući Hide Park  Winter Wonderland je događaj koji ne treba propustiti. Uživajte u spektakularnom i svetlucavom klizalištu ili ostvarite dečiji san u zemlji Deda Mraza gde ćete upoznati vilenjake i vozite se Santa Express-om.

Putovanja u ovom periodu godine postala su sve popularnija, jer London nudi provod za sve – od ekskluzivnih mesta do različitih tematskih zabava širom grada. Obavezno  postite Regent i Oxford Street gde se nalazi najpoznatija božićna ulična rasveta u Velikoj Britaniji, koja je svake godine je sve raskošnija.

Kursevi

Novogodišnji program predviđen je za 23. decembar 2019. godine, za program u trajanju od dve nedelje i za 30. decembar za program u trajanju od nedelju dana. Prva nedelja programa obuhvata 12 časova jezika (10 sati nastave), dok druga nedelja programa obuhvata 16 časova jezika (13 sati i 20 minuta nastave). Nastava se odvija u malim grupama do 14 studenata, u prepodnevnim časovima (od 09:00h do 12:45h). Program je namenjen polaznicima starijim od 16 godina i sa minimalno A2 nivoom znanja jezika.

Smeštaj

Smeštaj polaznika organizovan je u modernoj školskoj rezidencijai visokog standarda. Pure Hammersmith rezidencija (Zona 2, oko 15 minuta metroom od škole) – je moderna i novoizgrađena zgrada u srcu zapadnog Londona. Sadrži jednokrevetne studije sa privatnom kuhinjom i kupatilom, prostoriju za odmor, vešernicu, recepciju. Za sve polaznike obezbeđeni su posteljina i peškiri, kao i pristup WiFi internetu. Pre dolasku u rezidenciju potrebno je kreditnom ili debitnom karticom uplatiti povratni depozit u iznosu od 300 £, kao garanciju da će polaznik voditi računa o smeštaju. Po završetku boravka, ukoliko ne bude oštećenja u smeštaju, navedeni iznos novca neće biti skinut sa kartice.

Transfer   Za svoje polaznike škola nudi opciju doplate za transfer od/do aerodoma i smeštaja. Predstavnik škole dočekuje polaznika na aerodromu, sprovodi ga do smeštaja i u dolasku i u povratku kući (smeštaj-aerodrom). Ova usluga može se bukirati u jednom pravcu ili kao povratni transfer. Cena zavisi od aerodroma na koji se sleće i sa kojeg se poleće.

Galerija

Akreditacije

IALC

Established in 1983, IALC is as an association for quality assured independent language schools throughout the world. All Schools accredited by IALC are regularly inspected and monitored under the IALC Quality Scheme. Membership is by invitation only. While each member of IALC is independent and unique, each shares the highest commitment to professionalism and excellence in all aspects of service.

British Council

The British Council is the national accrediting body in the UK for schools, colleges and universities that provide courses in English as a foreign language. As part of the English in Britain Accreditation Scheme (EiBAS), the British Council carries out regular inspections on behalf of English UK of all those institutions that provide training of high quality.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print