Novogodišnji program u Londonu

Škola

Frances King School of English

Frances King škola jezika nalazi se je u prvoj zoni Londona, u najužem centru grada, a sastoji se od četiri školska centra koji su blizu jedan drugog, okruženi najvećim atrakcijama grada. Svi objekti su centralno locirani u tradicionalnim i rezidencijalnim delovima Londona. Poseduju tehnički dobro opremljene učionice, kao i dodatne prostorije za učenje i druženje. Svi školski centri su opremljeni na svim nivoima, od sektora sa kompjuterima do kafeterije.

Školu odlikuje visok standard u nastavi, a član je i British Council-a i English UK, vodeće svetske asocijacije za učenje jezika. Poseban akcenat stavlja na razvijanje praktičnih veština, sa naglaskom na komunikaciji, izgovoru i slušanju, a sa ciljem da se postigne napredak u svakodnevnom korišćenju engleskog jezika.

Vreme van nastave – Kako bi na najbolji način iskoristili vreme provedeno u Londonu, za svoje polaznike škola organizuje stimulativni vannastavni program, kao što su obilasci kraljevskog dela Londona, šetnje kroz Kesington, South Bank, West End, St Paul’ Cathedral… Slobodno vreme možete ispuniti i  opcionim aktivnostima  uz  doplatu: vožnja brodom do Greenwich-a oko 10 £, večera (West End supper) od oko 15 £.

Destinacija

London je jedna od najvećih i najlepših prestonica sveta. Čuven je po brojnim znamenitostima, brojnim muzejima, galerijama, pozorištima, modnim događajima i slično. Poznat je i kao multikulturalna metropola sa mnoštvom prelepo uređenih parkova i zelenih površina. U gradu postoji pregršt znamenitosti koje vredi posetiti. Od simbola Londona poput Bakingemske palate, Vestminsterske katedrale i čuvenog Tauera, pa sve do restorana za svačiji ukus, bezbroj dizajnerskih butika, prodavnica i različitih kafića.

Praznično doba godine je vreme kada će neke od najpoznatijih znamenitosti Londona biti transformisane u zadivljujuće praznične kulise, spremne da tu stvorite nezaboravne uspomene sa dragim ljudima. Za očaravajuće iskustvo, Hide Park  Winter Wonderland je događaj koji ne treba propustiti. Uzmite klizaljke i uživajte u spektakularnom i svetlucavom klizalištu ili ostvarite dečiji san i istražite zemlju Deda Mraza gde ćete moći da upoznate vilenjake i vozite se Santa Express-om.

Putovanja u ovom periodu godine postala su sve popularnija, jer London nudi provod za sve – od ekskluzivnih mesta do različitih tematskih zabava širom grada. Obavezno  postite Regent i Oxford Street gde se nalazi najpoznatija božićna ulična rasveta u Velikoj Britaniji, koja je svake godine je sve raskošnija.

Kursevi

Početak programa predviđen je za 24. decembar 2018. godine, za program u trajanju od dve nedelje i za 31. decembar za program u trajanju od nedelju dana. Prva nedelja programa obuhvata 12 časova jezika (10 sati nastave), dok druga nedelja programa obuhvata 16 časova jezika (13 sati i 20 minuta nastave). Nastava se odvija u malim grupama do 14 studenata, u prepodnevnim časovima (od 09:00h do 12:45h). Program je namenjen polaznicima starijim od 18 godina i sa minimalno A2 nivoom znanja jezika.

Smeštaj

Organizovan je u modernoj školskoj rezidencijai visokog standarda. Pure Hammersmith rezidencija (Zona 2) – je moderna i novoizgrađena zgrada u srcu zapadnog Londona. Sadrži jednokrevetne studije sa privatnom kuhinjom i kupatilom, prostoriju za odmor, vešernicu, recepciju. Za sve polaznike obezbeđeni su posteljina i peškiri, kao i pristup WiFi internetu.

Pre dolasku u rezidenciju potrebno je kreditnom ili debitnom karticom uplatiti povratni depozit u iznosu od 300 £, kao garanciju da će polaznik voditi računa o smeštaju. Po završetku boravka, ukoliko ne bude oštećenja u smeštaju, navedeni iznos novca neće biti skinut sa kartice.

TRANSFER Za svoje polaznike škola nudi opciju doplate za transfer od/do aerodoma i smeštaja. Predstavnik škole dočekuje polaznika na aerodromu, sprovodi ga do smeštaja i u dolasku i u povratku kući (smeštaj-aerodrom). Ova usluga može se bukirati u jednom pravcu ili kao povratni transfer.

Galerija

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print