Novogodišnji program u Londonu

london-nova-godina

Škola

Frances King School of English

Frances King škola jezika situirana je u prvoj zoni Londona, u najužem centru grada, a sastoji se od četiri školska centra koji su blizu jedan drugog, okruženi najvećim atrakcijama grada. Svi objekti su centralno locirani u tradicionalnim i rezidencijalnim delovima Londona. Poseduju tehnički dobro opremljene učionice, kao i dodatne prostorije za učenje i druženje. Svi školski centri su opremljeni na svim nivoima, od sektora sa kompjuterima do kafeterije.

Školu odlikuje visok standard u nastavi, a ova škola je i član British Council-a i English UK, vodeće svetske asocijacije za učenje jezika. Škola stavlja poseban akcenat na razvijanje praktičnih veština, sa naglaskom na komunikaciji, izgovoru i slušanju, a sa ciljem da se postigne napredak u svakodnevnom korišćenju engleskog jezika.

Vreme van nastave – Kako bi na najbolji način iskoristili vreme provedeno u Londonu, za svoje polaznike škola organizuje stimulativni vannastavni program, kao što su popodnevni obilasci kraljevskog dela Londona, šetnje kroz Kesington, South Bank, West End, St Paul’ Cathedral… Slobodno vreme možete ispuniti i  opcionim aktivnostima  uz  doplatu: vožnja brodom do Greenwich-a (oko £10), večera sa posetom pozorištu  (od oko £30 do oko £55).

Destinacija

London je jedna od najvećih i najlepših prestonica sveta. Čuven je po brojnim znamenitostima, brojnim muzejima, galerijama, pozorištima, modnim događajima i slično. Poznat je i kao multikulturalna metropola sa mnoštvom prelepo uređenih parkova i zelenih površina. U gradu postoji pregršt znamenitosti koje vredi posetiti. Od simbola Londona poput Bakingemske palate, Vestminsterske katedrale i čuvenog Tauera, pa sve do restorana za svačiji ukus, bezbroj dizajnerskih butika, prodavnica i različitih kafića.

Praznično doba godine je vreme kada će neke od najpoznatijih znamenitosti grada biti transformisane u zadivljujuće praznične kulise, spremne da tu stvorite nezaboravne uspomene sa dragim ljudima. Za očaravajuće arktičko iskustvo, Hide Park  Winter Wonderland je događaj koji ne treba propustiti. Uzmite klizaljke i uživajte u spektakularnom i svetlucavom klizalištu ili ostvarite dečiji san i istražite zemlju Deda Mraza gde ćete moći da upoznate vilenjake i vozite se Santa Express-om.

Putovanja u ovom periodu godine postala su sve popularnija, jer London nudi provod za sve – od ekskluzivnih mesta do različitih tematskih zabava širom grada. Obavezno  postite Regent i Oxford Street gde se nalazi najpoznatija božićna ulična rasveta u Velikoj Britaniji, koja je svake godine je sve raskošnija.

Kursevi

Početak programa predviđen je za 19. decembar 2016. godine, u trajanju od dve nedelje. Obuhvata 32 časa jezika, u trajanju od po 50 minuta – 20 časova prve i 12 časova druge nedelje (26. i 27.12. su neradni dani i predviđeni su za slobodno vreme polaznika). Nastava se odvija u malim grupama do 15 studenata, u prepodnevnim časovima (od 09:00h do 13:00h). Program je namenjen polaznicima starijim od 18 godina i sa minimalno A2 nivoom znanja jezika.

Smeštaj

Smeštaj je organizovan u modernim školskim rezidencijama visokog standarda. U obe rezidencije smeštaj traje od subote ili nedelje pre početka do subote ili nedelje nakon završetka kursa:

  1. Mansion Chelsea rezidencija (Zona 1) – smeštena je u čuvenoj ulici King’s Road. Nudi visok nivo smeštaja koji podrazumeva jednokrevetni studio (sa sopstvenom kuhinjom) ili dvokrevetnu sobu. Rezidencija takođe raspolaže zajedničkim kuhinjama, prostorijom za odmor, vešernicom, recepcijom. Svaka soba/studio poseduje sopstveno kupatilo i WiFi Internet. Posetljina je obezbeđena, ali je potrebno da polaznici ponesu sopstvene peškire.
  2. Pure Hammersmith rezidencija (Zona 2) – je moderna i novoizgrađena zgrada u srcu zapadnog Londona. Sadrži jednokrevetne studije sa privatnom kuhinjom i kupatilom, prostoriju za odmor, vešernicu, recepciju. Za sve polaznike obezbeđeni su posteljina i peškiri, kao i pristup WiFi internetu.

Po dolasku u obe rezidencije, ostavlja se povratni depozit u iznosu od £300, kao garancija da će polaznik voditi računa o smeštaju.

 TRANSFER Za svoje polaznike škola nudi opciju doplate za transfer od/do aerodoma i smeštaja. Predstavnik škole dočekuje polaznika na aerodromu, sprovodi ga do smeštaja i u dolasku i u povratku kući (smeštaj-aerodrom). Ova usluga može se bukirati u jednom pravcu ili kao povratni transfer.

Galerija

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print