O nama

Egida International je agencija čija je osnovna delatnost edukativni turizam. Tokom profesionalnog razvoja, od preko 30 godina, uspostavili smo saradnju sa najeminentnijim srednjim školama, fakultetima i školama jezika u svetu. Zvanični smo predstavnici za Srbiju za preko 100 univerziteta u svetu.

Odluka u vezi sa ulaganjem u lično intelektualno usavršavanje je izuzetno odgovorna i zato Egida uvek posveti pažnju ponaosob svakom zainteresovanom klijentu. Tu smo da uputimo na adekvatnu školu koja će odgovoriti na potrebe klijenta kao i da damo savet ukoliko će se klijent po prvi put naći u odabranoj zemlji.

U poseban segment našeg rada spadaju organizovani grupni polasci u letnje škole jezika, kao i za sve vrste kurseva koje klijenti na upit imaju.

Posebno nam je zadovoljstvo i posredovanje kod dobijanja stipendija za određene segmente studenata za školovanja u inostranstvu.

SIGURNOST JE NAJVAŽNIJA

SARAĐUJETE SA POUZDANOM AGENCIJOM KOJA IMA ISKUSTVO, KOJA JE REGISTROVANA, KOJA IMA LICENCU I ČIJI KLIJENTI PREKO 30 GODINA ZADOVOLJNO PUTUJU NA RAZLIČITE PROGRAME ŠKOLOVANJA.

 

Egida Novi Sad

IMG_4773

IMG_2116