Upoznavanje Londona i kurs engleskog

london12

Škola

LONDON Revealed

uzrast polaznika 18 – 25 godina

Škola The English Studio je specijalizovana za učenje engleskog kao stranog jezika, tako da ćete imati priliku da upoznate i steknete prijatelje iz celog sveta. Između mnogobrojnih kurseva, za ovaj program smo izabrali kurs koji će Vam pomoći da u kratkom vremenu poboljšate svoj govorni jezik. Škola poseduje akreditaciju British Council-a, kao i još neke vredne sertifikate standarda, tako da možete biti uvereni u kvalitet nastave. Škola se nalazi u najužem centru grada, na pešačkoj udaljenosti od Kovent gardena, Kraljevske opere… Na koju god stranu da se okrenete, nailazite na nešto spektakularno i uzbudljivo.

London Revealed je kratak, ali veoma intenzivan program koji pruža punu fleksibilnost i mnoštvo mogućnosti. Delovi programa mogu da uključuju obrazovni deo sa manje ili više intenzivnom nastavom jezika, gde će se akcenat najviše staviti na komunikaciju, dok drugi deo programa može da uključi svakodnevno razgledanje Londona i njegovih kulturno istorijskih znamenitosti. Večeri su slobodne i moguće je organizovati obilaske nekih od čuvenih londonskih klubova za mlade.

Ako si ambiciozan i pri tome imaš puno energije – sa Silver, Gold ili Platinum programom možes da kombinuješ usavršavanje i zabavu i da izvučes maksimum iz svog boravka u Londonu!

Program je namenjen polaznicima uzrasta od 18 do 25 godina i zahteva od njih da su spremni na dobar odnos učenja, uzbuđenja, puno pešačenja, celodnevne aktivnosti, večernje izlascke i još mnogo aktivnosti koje će obeležiti ovih uzbudljivih nedelju dana.

Destinacija

Teško je opisati London u nekoliko redova. Svaki trg, svaka ulica čine istoriju. Glavni grad Velike Britanije ostavlja svakoga u čudu sa svim svojim kontrastima i protivurečnostima. London je muzički, pozorišni i modni centar, bogate istorije i kulture, sa nekim od najboljih muzeja i galerija na svetu, sa veličanstvenim palatama i  parkovima.

Kursevi

Polaznici programa mogu da se odluče za neku od sledećih opcija kurseva engleskog:

 • Konverzacijski kurs, 5 časova nedeljn
 • Standardni kurs, 15 časova nedeljno
 • Standard plus kurs, 15+5 časova nedeljno (kombinacija standardnog kursa i časova konverzacije)

U zavisnosti od paketa obilazaka za koji se polaznik odluči, određuje se i vreme pohađanja nastave (detaljnije na cenovniku).

Ukoliko se opredelite za neki od paketa koji uključuju organizovane obilaske Londona, oni uključuju kompletan i neograničeni gradski prevoz za dane obilazaka, kao i obilaske i učešće na preko 60 atrakcija koje se inače plaćaju, bez ograničenja ili bilo kakvih doplata.

Neki od programa i obilazaka uključenih u paket:

 • Thames River Cruise
 • Tower of London
 • Westminster Abbey
 • London Bridge Experience
 • Windsor Castle
 • Kensington Palace
 • Shakespeare’s Globe Theatre
 • Tower Bridge Exhibition
 • Hampton Court Palace
 • i mnogi drugi!

Pratilac kreće sa grupom iz Beograda i tokom celog  programa je sa svojom grupom. Plan obilazaka je kreiran, ali s obzirom na količinu sadržaja koje London nudi, moguće je organizovati i indivualne izlete i obilaske znamenitosti.

Smeštaj

Smeštaj je u modernom hostelu standardne kategorije, u višekrevetnim sobama (polaznici istog pola dele sobu). Hostel je još jedno odlično mesto na kojem mladi imaju prilike da se druže i upoznaju sa vršnjacima iz celog sveta.

 

Akreditacije

British Council

bc

The British Council is the national accrediting body in the UK for schools, colleges and universities that provide courses in English as a foreign language. As part of the English in Britain Accreditation Scheme (EiBAS), the British Council carries out regular inspections on behalf of English UK of all those institutions that provide training of high quality.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print