Kursevi francuskog jezika u Parizu

Škola

Sprachcaffe

Sprachcaffe organizacija nudi učenje 7 svetskih jezika na 30 destinacija u svetu,  ima preko 35 godina iskustva u podučavanju i odlične škole u atraktivnom okruženju. Škola u Parizu smeštena je u mirnoj uličici u 9. arondismanu nedaleko od opere, pariske berze i restorana, kafea, butika, poznatog bulevara Boulevard Hausmann. Blizina metro stanice omogućava dobru povezanost sa svim delovima grada.

Polaznici iz celog sveta se odlučuju za ovu školu jer im učenje u opuštenoj atmosferi omogućava da lako prevaziđu nesigurnost kada je reč o komunikaciji na francuskom jeziku sa drugim polaznicima. Školski tim radi na odabiru aktivnosti sa ciljem da omoguće polaznicima kursa da se što uspešnije integrišu i shvate običaje i kulturu domaćina.

Vannastavne aktivnosti – Dobro organizovan saobraćaj i odlična povezanost delova grada omogućiće lako upoznavanje Pariza. Druženjem sa drugim polaznicima nakon nastave pružiće vam se prilika da vežbate svoj izgovor i nakon nastave, dok ćete u konsultacijama sa školskim osobljem moći kvalitetno da isplanirate slobodno vreme. Škola organizuje razne aktivnosti i ekskurzije, koje mogu biti uz doplatu od oko 10 € do oko 40 €. Neke od njih su: poseta Ajfelovom tornju, šetnja duž Champs-Élysées, odlazak u Versaj, vožnja brodom Senom, poseta muzeju Orsay i mnoge druge.

Destinacija

Pariz, grad svetlosti, već vekovima je jedan od najčuvenijih gradova na svetu. Njegov geografski položaj na reci Seni bio je od presudnog značaja za razvoj grada, strateški centar i raskrsnica mnogih puteva. Grad se sastoji od dvadeset arondismana i svaki ima poseban karakter i značenje za Parižane. Ulice su preplavljene slavnim spomenicima, a slikarstvo, muzika, pozorište i moda čine Pariz pravim rajem za turiste iz celog sveta.  Značaju i lepoti Pariza doprinose mnogobrojne građevine kao što su katedrala Notre-Dame, muzej Louvre ili La Tour Eiffel, Sacré Coeur, Mounlin Rouge, njegovi prekrasni vrtovi, kao i svetski čuveni restorani i kafei. Nadomak Pariza nalaze se čuveni Versailles, Fontainebleau i Argenteuil, dvorci neprevaziđene lepote i raskoši.

Kursevi

Škola nudi sledeće kurseve jezika:

  • Standardni kurs jezika idealan je kompromis između potrebe za učenjem i želje da se upozna metropola. Prepodnevna nastava ostavlja prostora da otkrivate Pariz i sve njegove znamenitosti.
  • Intenzivni kurs jezika namenjen je osobama čiji je cilj da se isključivo posvete učenju francuskog jezika.
  • Ispitni kurs prirema za DELF ispit koji je jedini priznati ispit od strane francuskog Ministarstva obrazovanja.
  • Izborni biznis kurs ima 10 časova nedeljno, kao dodatak nekom od osnovnih.

Smeštaj

Smeštaj podrazumeva dve opcije, u zavisnosti od kriterijuma polaznika. Porodični smeštaj dobra je opcija za polaznike koji žele da praktikuju jezik i nakon nastave, ali se od porodica može putovati i do sat vremena do škole. Smeštaj obuhvata jednokrevetne i dvokrevetne sobe, a u cenu može biti uključen noćenje sa doručkom ili polupansion (obroke priprema porodica). Za polaznike koji vole privatnost i veću komociju, na raspolaganju je smeštaj u hotelu koji obuhvata jednokrevetnu sobu na bazi noćenja sa doručkom.

Škola u ponudi ima aerodromski transfer, tj. doček na aerodromu. Polaznici se mogu opredeliti za transfer u jednom pravcu (u dolasku/povratku) ili povratni transfer.

Galerija

Akreditacije

ACCET

Instituto Cervantes

– Meet certain quality standards in the teaching of Spanish
– Meet the legal requirements for carrying out teaching activities
– Have adequate teaching resources
– Have a properly qualified and trained teaching team
– Have a teaching plan guaranteeing satisfactory progress
– Set a maximum number of students per class
– Issue certificates
– Present publicity which reflects accurately the services offered
– Outline course and supplementary services fees clearly
– Address complaints

WYSETC

WYSETC (World Youth Student & Educational Travel Confederation) emerged from the joint venture of FIYTO and ISTC in 2009 to a 550+ member organization representing the global community of youth travel, student travel, cultural exchange and international education specialists. The Confederation’s mission is “to increase international understanding through the promotion of travel and educational opportunities for students and youth”.

ALTO

Established in 1983, IALC is as an association for quality assured independent language schools throughout the world. All Schools accredited by IALC are regularly inspected and monitored under the IALC Quality Scheme.

Membership is by invitation only. While each member of IALC is independent and unique, each shares the highest commitment to professionalism and excellence in all aspects of service.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju