Kursevi francuskog jezika u Parizu

place_du_tertre_sacre_coeur_montmartre

Škola

Sprachcaffe

Sprachcaffe je organizacija koja nudi učenje 7 svetskih jezika na 29 destinacije u svetu. Njihovo 30-godišnje iskustvo izgradilo je odlične škole u atraktivnom okruženju. Škola se u Parizu nalazi u mirnoj uličici u 9. arondismanu , u blizini opere, pariske berze i restorana, kafea, butika poznatog Boulevard Hausmann. Blizina metro stanice omogućava dobru povezanost sa svim delovima Pariza.

Polaznici iz celog sveta se odlučuju za ovu školu jer im učenje u opuštenoj atmosferi omogućava da lako prevaziđu nesigurnost kada je reč o komunikaciji na francuskom jeziku sa drugim polaznicima. Školski  tim ljudi radi na odabiru aktivnosti sa ciljem da omoguće polaznicima kursa da se što uspešnije integrišu i shvate običaje i kulturu domaćina.

Vreme van nastave – Prostrani bulevari, ulice i trgovi planski struktuirani i metroi dozvoliće svakome spontano i lako upoznavanje Pariza. Druženje sa drugim polaznicima omogućiće zabavno slobodno vreme, dok ćete u konsultacijama sa školskim osobljem moći kvalitetno da isplanirate slobodno vreme.

Destinacija

Pariz, grad svetlosti, već vekovima je jedan od najčuvenijih gradova na svetu. Njegov geografski položaj na reci Seni, bio je od presudnog značaja za razvoj grada, strateški centar i raskrsnica mnogih puteva. Grad se sastoji od dvadeset arondismana. Svaki ima poseban karakter i značenje za Parižane. Ulice Pariza preplavljene su slavnim spomenicima. Slikarstvo, muzika, pozorište, moda čine Pariz pravim rajem za turiste iz celog sveta.

Značaju i lepoti Pariza doprinose mnogobrojne građevine, kao što su katedrala NotreDame, muzej Louvre ili La Tour Eiffel, Sacre Coeur, Moulin Rouge, itd; njegovi prekrasni vrtovi, kao i svetski čuveni restorani, kafei. Srce grada i prve naseobine nastale su na ostrvima Ile de la Cite i Ile Saint-Louis. Pariz takođe ima i nekoliko uzvišenja. Najpoznatiji i najviši brežuljak u Parizu je Montmantre koji je visok 130m nadmorske visine. Nadomak Pariza nalaze se čuveni Versailles, Fontainebleau i Argenteuil, dvorci neprevaziđene lepote i raskoši.

Kursevi

Škola francuskog nudi sledeće kurseve jezika u Parizu:

  • Standardni kurs jezika je idealan kompromis između potrebe za učenjem i želje da se upozna metropola. Nastava pre podne ostavlja prostora da posle podne i uveče otkrivate Pariz i nove naučene reči uskladite u šarmantni francuski jezik.
  • Intenzivni kurs jezika je namenjen osobama čiji je cilj da se isključivo posvete učenju francuskog jezika.
  • Ispitni kurs – priprema za DELF ispit, koji je jedini priznati ispit od strane francuskog Ministarstva obrazovanja.
  • Jedan na jedan kurs jezika prilagođava se potrebama polaznika. Kao takav, omogućava intenzivno i brzo napredovanje u znanju. Kurs se može kombinovati sa standardnim i intenzivnim kusevima.

Smeštaj

Porodični smeštaj organizuje se radi polaznika koji žele da bliže upoznaju svakodnevni porodični život, kulturu i običaje Parižana. Izbor je između jednokrevetnih i dvokrevetnih soba (sa doručkom ili polupansionom). Opcija koja je popularna među mladim polaznicima su apartmani sa jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama. U apartmanima se nalazi  kuhinja za pripremu obroka i kupatilo. Ukoliko  polazniku odgovara hotel, škola ima izbor i takvog vida smeštaja.

Galerija

Akreditacije

ACCET

accet

Instituto Cervantes

Cervantes

– Meet certain quality standards in the teaching of Spanish
– Meet the legal requirements for carrying out teaching activities
– Have adequate teaching resources
– Have a properly qualified and trained teaching team
– Have a teaching plan guaranteeing satisfactory progress
– Set a maximum number of students per class
– Issue certificates
– Present publicity which reflects accurately the services offered
– Outline course and supplementary services fees clearly
– Address complaints

WYSETC

WYSE

WYSETC (World Youth Student & Educational Travel Confederation) emerged from the joint venture of FIYTO and ISTC in 2009 to a 550+ member organization representing the global community of youth travel, student travel, cultural exchange and international education specialists. The Confederation’s mission is „to increase international understanding through the promotion of travel and educational opportunities for students and youth”.

ALTO

alto

Established in 1983, IALC is as an association for quality assured independent language schools throughout the world. All Schools accredited by IALC are regularly inspected and monitored under the IALC Quality Scheme.

Membership is by invitation only. While each member of IALC is independent and unique, each shares the highest commitment to professionalism and excellence in all aspects of service.

Utisci

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print