Popust – Kipar i London za mlade

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da je odobren ograničen broj popusta za grupne programe London Chalfont i Kipar. Za program na Kipru popust iznosi 50€, dok je za program u Londonu odobren popust od 100€.

Kipar – POPUST 50€
Uzrast 7-12 i 13-17 godina
Termin: 03.07-17.07.2016.

Letnji kamp engleskog na Kipru odvija se u hotelu Episkopiana koji raspolaže sa restoranom, otvorenim i zatvorenim bazenom, plesnim studiom, prostorom za igru i WiFi internetom u lobiju.

Učenici odlaze na časove i određene aktivnosti u gimnaziju koja se nalazi preko puta hotela, a koja poseduje savremeno opremljene, klimatizovane učionice, kao i kompjutersku prostoriju sa internetom, bioskopom, sportskim terenima i amfiteatrom.

Vreme van nastave – Škola za svoje polaznike organizuje zanimljiv vannastavni program. U cenu dvonedeljnog boravka uključene su dnevne i večernje aktivnosti, ali i 2 celodnevne i 4 poludnevne ekskurzije. Aktivnosti mogu biti kupanje na plaži, u bazenu, vodeni sportovi, zumba, umetnost i gluma, ali i večernje aktivnosti poput karaoka, modnih revija, večeri talenta i drugo. Hotelski autobus vozi učenike na plažu.

U zavisnosti od rasporeda, ekskurzije su dnevni i večernji obilasci Limasola, krstarenje iz luke u Pafosu, obilazak Nikozije, Troodos planine, Ayia Nape i mnoge druge.

Deca imaju celodnevnu pažnju  profesora iz Srbije koji ih prati od aerodroma u Beogradu, putuje sa njima i sve vreme je sa đacima.

Više informacija na: letnja škola na Kipru.

Kipar-Episkopi-deca

London – Chalfont 
Dodatna informacija: NEMA VIŠE MESTA SA POPUSTOM u ovoj grupi 
Uzrast polaznika 8–17 godina,  termin: 17.07- 31.07.2016.

Škola  je smeštena pri Newland Park kampusu Univerziteta Buckinghamshire, prostranom kampusu okruženom zelenilom. Ovaj letnji kamp je smešten u blizini Chalfont St Giles u kojem živi veliki broj ljudi koji radi u Londonu, ali želi da uživa daleko od vreve užurbane metropole.

Vreme van nastave – Kampus, sa svojim sportskim terenima za fudbal, ragbi, tenis, odbojku, bejzbol, košarku, na raspolaganju je svim polaznicima koji žele svoje slobodno vreme da ispune baveći se sportom. Pored ovog, deca imaju organizovan ples, aerobik, lov na blago, pravljenje maski, u večernjim satima se organizuju internacionalno veče, kvizovi, modne revije, veče talenata, karaoke i  disko večeri.

Program eksurzija je veoma obiman i  obuhvata 6 celodnevnih ekskurzija tokom kojih će polaznici imati mogućnost da upoznaju i druge britanske gradove. Londonske znamenitosti se posećuju dva puta nedeljno tokom celodnevnih ekskurzija, a subotom ili nedeljom se odlazi u Brajton, Oksford, Kembridž, Salisberi ili Stounhendž.

Učenici imaju celodnevnu pažnju profesora iz Srbije, od aerodroma u Beogradu, tokom svih segmenata programa i povratka u Srbiju.

Više informacija na: letnja škola u Londonu.

Study Group - Embassy

Share

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *