POPUST za kurseve francuskog u NICI

Egida International poziva sve zainteresovane za usavršavanje francuskog jezika u čuvenom francuskom letovalištu Nici da iskoriste VELIKI POPUST koji odobravamo za nastavu u školi Alpha.b.

Popust odobrava Egida International, te su cene kurseva NIŽE nego na zvaničnim školskim cenovnicima!

VELIKI POPUST 50€ po nedelji kursa, za kurseve u trajanju od 2 do 7 nedelja!

UŠTEDITE od 100€ do 350€

Više informacija: Škola francuskog u Nici

Pored standardnih kurseva francuskog jezika izdvajamo i zanimljive opcije:

Porodični kurs francuskog za roditelje i decu (uzrast dece od 9 do 15 godina) Iskoristite priliku da letujete sa svojom decom i istovremeno usavršavate i osvežavate svoje znanje iz francuskog jezika, Deca i roditelji su u isto vreme na nastavi, roditelj u grupi odraslih, a deca sa svojim vršnjacima. Nakon nastave deca i roditelji zajedno provode slobodno vreme.

Francuski kursevi za uzrast 30+ i 50+ Ako želite da učite u grupi svojih vršnjaka ovi programi su idelna opcija. Programi za uzrast 50+ pored standardne nastave nude i dodatne segmente upoznavanja francuske kulture

Nica je grad na jugu Francuske, na Azurnoj obali, osnovan od strane antičkih Grka i do danas svetla ovog grada su privukla mnoge poznate slikare kao što su Šagal i Matis. Preobražaj Nice u grad se može videti u njenim muzejima. Nica je danas glavni grad oblasti Cote d’ Azur i dalje privlači mnogobrojne turiste i umetnike koji zastaju na glavnom gradskom trgu kako bi pogledali neki performans ili odslušali koncert. Pomenuti trg zove se Masséna i on je ujedno raskrsnica glavnih ulica u gradu. Trg se nalazi na dva minuta hoda od starog grada koji se smatra užim centrom. Nedaleko se nalazi i bašta Alberta I  (Jardin Albert I er). Postavši poznato odmaralište, Nica je domaćin mnogih festivala i karnevala. Grad ima mediteransku klimu, sa umerenim  temperaturama tokom gotovo cele godine.

francuski-u-nici

Share

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *