Popust u školama jezika za odrasle

Zadovoljstvo nam je da objavimo da je obezbeđen popust za rane prijave za kurseve stranih jezika u školama Sprachcaffe u Kalabriji, Rabatu, na Malti i Malagi  i u Firenci. Ovaj popust važi za sve one koji na kurseve otputuju pre 30. maja 2015. godine, a u iznosu je od 50 eura po nedelji. Popust važi za kurs u trajanju do osam nedelja.

Na Malti postoji jedan centar ove škole i nalazi se u mirnom delu grada St. Julian’s, šarmantnom turističkom odmaralištu. Ovo je i prestonica zabavnog života na Malti, sa mnoštvom restorana, barova, noćnih klubova, prodavnica, bioskopa, kazina, tržnih centara. Zgrada škole je impresivna, sa stubovima u grčkom stilu i sa rimskim lukovima. U sklopu škole se osim učionica nalaze i restorani, apartmani, prelep zeleni park i bazen sa ležaljkama, kao i mini teren za odbojku na pesku. Više o samoj školi i kursevima koje nudi saznajte klikom na: učenje engleskog i letovanje na Malti.

Škola Sprachcaffe u Rabatu osnovana je 2006. godine. Nalazi se u sofisticiranom delu grada, u blizini centra i plaže. Škola je smeštena u prelepu vilu, ukrašenu ornamentima i mozaicima, sa prelepim vrtom. Više o školi I kursu jezika saznajte klikom na: škola arapskog jezika u Maroku.

Kontaktirajte nas za više informacijama o ostalim školama i kursevima jezika.

Malta-Valletta

Rabat-Marocco

Share

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *