Popust za avanturistički kamp u Engleskoj

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da je odobren ograničen broj popusta u iznosu od 100 € za grupni program PGL – Marchants Hill, avanturistički letnji kamp i školu engleskog jezika u Velikoj Britaniji.

Uzrast polaznika 9-17 godina

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM

Termin: 06.08 – 20.08.2016.

PGL je vodeći organizator letnjih kampova koje posećuju deca iz Velike Britanije radi uzbudljivih avanturističkih programa, a deci iz drugih delova sveta pružaju i mogućnost učenja engleskog jezika. Letnji kursevi za decu se organizuju na velikom broju lokacija širom Velike Britanije, a škole kao i rezidencije u kojima su deca smeštena se nalaze pri istom kampusu tako da je na jednom mestu obezbeđena nastava, ishrana, smeštaj i kompletan društveni program.

AH-G-Centre-MH-giant-swing

Vannastavne aktivnosti su fokusirane na rad u grupi u kojoj deca grade samopouzdanje, stiču liderske veštine i spretnost u bavljenju sportom u opuštenoj i zabavnoj atmosferi. Postoji čitav niz vannastavnih aktivnosti, čak 50 između kojih deca mogu da biraju:aeroball, mačevanje, obuka na trapezu i trambolini, streličarstvo, streljaštvo, penjanje po konopcima, vožnja četvorotočkaša, snalaženje u prirodi, ekstremno spuštanje žicom, Jacob`s ladder, izgradnja splava i mnoge druge, ali i redovni sportovi poput košarke, fudbala, odbojke, lakrosa, plivanja. Sve ove aktivnosti su proverene i odobrene kao sigurne, a tokom svih tih aktivnosti deca su pod nadzorom instruktora. Svaka vannastavna aktivnost se sastoji od dva bloka od sat i po, a zabava se nastavlja i u večernjim časovima kroz niz večernjih aktivnosti (karaoke, disko, kvizovi, filmsko veče, logorska vatra…).

PGL-camp-2013-079

U večernjim časovima se deca druže sa ostalim timovima, i sa britanskom decom koja su učesnici ovih kampova i na taj način usavršavaju engleski jezik. Pored svakodnevnih zabavnih aktivnosti deca imaju organizovane jednu poludnevnu ekskurziju sredom  i jednu celodnevnu ekskurziju subotom. Obilaze se London, Oksford, Brajton, Vindsor, Thorpe Park.

Učenici imaju celodnevnu pažnju profesora iz Srbije, od aerodroma u Beogradu, tokom svih segmenata programa do povratka u Srbiju.

Više informacija o programu na: avanturistički jezički kamp u Velikoj Britaniji.

Share

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *