Popust za kurseve u inostranstvu

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da je obezbeđen  popust od 25 € nedeljno za prijave do 15.02.2017. za kurseve jezika za decu i odrasle u centrima škole Sprachcaffe. Popust  važi  samo ukoliko bukirate smeštaj škole.

U centrima škole Sprachcaffe možete učiti engleski, španski, francuski, italijanski, nemački, kineski i arapski jezik, na 30 svetskih destinacija.

Neke od destinacija na kojima možete pohađati kurseve jezika su: Velika Britanija, Francuska, Nemačka, Malta, Kina, Španija, Maroko, Meksiko, Kuba…

Za više informacija o školama i kursevima jezika u inostranstvu, kontaktirajte novosadsku ili beogradsku poslovnicu Egide International.

Upotreba stranih jezika je veština koja nas čini komunikativno neograničenima.

Spremni ste da ulažete u svoje znanje! Odabrali ste jezik koji želite da počnete da učite, ili ste svesni da vam je usavršavanje jezika koji već govorite neophodno.

Egida International ima višegodišnje uspešno poslovanje sa školama jezika u inostranstvu što dokazuje i veliki broj zadovoljnih klijenata. Ove činjenice su nam omogućile da ostvarimo posebne pogodnosti prilikom upisivanja klijenata u određene škole. Klijenti koje Egida upiše u škole koje imaju oznaku popusta, imaju garantovano nižu cenu nastave od redovnih polaznika!

new-york-sky-scraper-bridge1

 

Share

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *