Popust za kurseve nemačkog za mlade

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo o popustima za letnje kampove nemačkog jezika za mlade u Nemačkoj i Austriji.

Actilingua AcademyBeč

Popust 100 € za letnje kampove nemačkog jezika za decu i tinejdžere
Popust važi za prijave do 31.01.2017. za Summer School i Holiday Course kurseve jezika, koji počinju u periodu od 2. jula do 30. jula 2017. godine.

Holiday Course namenjen je tinejdžerima starosti od 16 do 19 godina. Summer School mogu pohađati mladi između 12 i 17 godina. Više o programima saznajte klikom na: kursevi nemačkog u Beču.

Škola za mlade između 12 i 17 godina (junior kurs) locirana je u centru Beča, u prestižnoj privatnoj školi koju je osnovala još Marija Terezija. Prostrana zgrada škole poseduje veliki park u centralnom delu kampusa i nudi pregršt mogućnosti za sportske aktivnosti poput fudbala, odbojke i tenisa.

Škola za starije tinejdžere nalazi se u diplomatskom naselju Beča, blizu čuvenog dvorca i muzeja Schloss Belvedere. U blizini se nalazi park sa sportskim terenima, a do centra grada se gradskim prevozom stiže za 15 minuta. Ova škola nemačkog u Beču namenjena je polaznicima koji žele da provedu vreme sa svojim vršnjacima i za razliku od junior kursa nudi više slobode i samostalnosti shodno uzrastu polaznika.

 

Actilingua-učenje-nemačkog

GLSBerlin i Minhen

Popust 100€ za letnje škole nemačkog jezika za decu i tinejdžere u školskim centrima Berlin i Minhen
Popust važi za prijave do 31.01.2017. za kurseve u trajanju od minimum 2 nedelje.

BERLIN

Water Sports

Uzrast polaznika 13-17 godina

Letnja škola nemačkog jezika u Berlinu organizuje se u kampusu koji se nalazi na oko 30 km jugoistočno od grada, u selu Blosin koje leži na jezeru Volcig.

Ovaj program obuhvata mnoge aktivnosti, koje mogu biti jedrenje, surfovanje, vožnja kanua i kajaka, penjanje po veštačkoj steni, fitnes, odlazak na plažu, košarka, odbojka i fudbal. Tokom leta u kampu borave i nemački tinejdžeri, sa kojima će međunarodni polaznici imati priliku da se druže uz neke večernje aktivnosti, kao što su disko večeri, plesne večeri, roštilj i mnoge druge.

Više o programu saznajte klikom na: učenje nemačkog jezika u Berlinu

Berlin College 

Uzrast polaznika 16-19 godina

Letnja škola nemačkog jezika u centru Berlina organizuje se u GLS kampusu koji je smešten u modernom Prenzlauer Berg. Berlin College kampus pokriva prostor od 9000 m² i okružen je zelenilom. Raspolaže sa 40 opremljenih učionica, kafeterijom, restoranom u kojem se služe obroci, smeštajnim objektima, prostranim parkom sa terenima za košarku i odbojku i roštiljem. Kampus je pokriven WiFi internetom.

Više o programu saznajte klikom na: letnji kamp nemačkog jezika u Berlinu

Berlin Summer Villa

Uzrast polaznika 16-17 godina 

Letnja škola nemačkog jezika u centru Berlina organizuje se u kampusu GLS Villa, koji je smešten blizu šoping zone Kurfuerstendamm.

Berlin Villa raspolaže sa dvorištem, nekoliko učionica u kojima se organizuje nastava, prostorijama za odmor, kuhinjom, kao i sobama u kojima su smešteni polaznici. Prostor je namenjen za maksimalno 40 polaznika, a ovaj program tokom prethodnih godina pohađali su polaznici iz preko 30 zemalja sveta. Pored učenika u vili živi i nastavno osoblje koje je sve vreme sa mladima.

Više o programu saznajte klikom na: letnja škola nemačkog jezika u Berlinu.

MINHEN

Munich Young & Fun

Uzrast polaznika 7-14 godina

Program Young & Fun je letnja škola nemačkog za najmlađe i održava se u malom mestu Josefstal u Alpima. Kamp rapolaže sa učionicama, spavaonicama, restoranom, prostorom za vannastavne aktivnosti i drugim. Osim inostranih polaznika, u kampu borave i nemački đaci.

Više o programu saznajte klikom na: letnji kamp nemačkog za decu u Minhenu

Adventure Camp

Uzrast polaznika 12-17 godina

Adventure (12-17 godina) je program za avanturiste i ljubitelje prirode. Kampus je zatvorenog tipa i raspolaže sa 7 učionica, spavaonicama, restoranom, baštom,  saunom, fitnes salom, zidom za penjanje, ali i mnogim drugim objektima za vannastavne aktivnosti. Nalazi se 50 km od Minhena, u Alpima sa pogledom na jezero Spitzingsee.

Više o programu saznajte klikom na: avanturistički kamp nemačkog jezika za mlade

Munich Castle

Uzrast polaznika 14-17 godina

Letnja škola nemačkog jezika za mlade organizuje se u dvorcu Burg Schwaneck koji se nalazi u južnom delu centra Minhena, na obali reke Izar, u neposrednoj blizini čuvenih znamenitosti Minhena HofbräuhausBavaria Filmstudios i Frauenkirche. Dvorac je izgrađen 1843. godine, a renoviran je nameski za potrebe obrazovne institucije. Pored zamka se nalazi park.

Više o programu saznajte klikom na: letnja škola nemačkog za mlade u dvorcu u Minhenu.

GLS Berlin College

Share

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *