Popust za kurseve nemačkog za mlade

GLS – Berlin i Minhen

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo o popustima za letnje kampove nemačkog jezika za mlade u Nemačkoj:
Popust 100€ važi za letnje škole nemačkog jezika za decu i tinejdžere u školskim centrima Berlin i Minhen, za prijave do 29.12.2017. za kurseve u trajanju od minimum 2 nedelje.

BERLIN

Water Sports

Uzrast polaznika 13-17 godina

Letnja škola nemačkog jezika u Berlinu organizuje se u kampusu koji se nalazi na oko 30 km jugoistočno od grada, u selu Blosin koje leži na jezeru Volcig.

Ovaj program obuhvata mnoge aktivnosti, koje mogu biti jedrenje, surfovanje, vožnja kanua i kajaka, penjanje po veštačkoj steni, fitnes, odlazak na plažu, košarka, odbojka i fudbal. Tokom leta u kampu borave i nemački tinejdžeri, sa kojima će međunarodni polaznici imati priliku da se druže uz neke večernje aktivnosti, kao što su disko večeri, plesne večeri, roštilj i mnoge druge.

Više o programu saznajte klikom na: učenje nemačkog jezika u Berlinu

Berlin College 

Uzrast polaznika 16-18 godina

Letnja škola nemačkog jezika u centru Berlina organizuje se u GLS kampusu koji je smešten u modernom Prenzlauer Berg. Berlin College kampus pokriva prostor od 9000 m² i okružen je zelenilom. Raspolaže sa 40 opremljenih učionica, kafeterijom, restoranom u kojem se služe obroci, smeštajnim objektima, prostranim parkom sa terenima za košarku i odbojku i roštiljem. Kampus je pokriven WiFi internetom.

Više o programu saznajte klikom na: letnji kamp nemačkog jezika u Berlinu

Berlin Summer Villa

Uzrast polaznika 16-17 godina 

Letnja škola nemačkog jezika u centru Berlina organizuje se u kampusu GLS Villa, koji je smešten blizu šoping zone Kurfuerstendamm.

Berlin Villa raspolaže sa dvorištem, nekoliko učionica u kojima se organizuje nastava, prostorijama za odmor, kuhinjom, kao i sobama u kojima su smešteni polaznici. Prostor je namenjen za maksimalno 40 polaznika, a ovaj program tokom prethodnih godina pohađali su polaznici iz preko 30 zemalja sveta. Pored učenika u vili živi i nastavno osoblje koje je sve vreme sa mladima.

Više o programu saznajte klikom na: letnja škola nemačkog jezika u Berlinu.

MINHEN

Munich Young & Fun

Uzrast polaznika 7-14 godina

Program Young & Fun je letnja škola nemačkog za najmlađe i održava se u malom mestu Josefstal u Alpima. Kamp rapolaže sa učionicama, spavaonicama, restoranom, prostorom za vannastavne aktivnosti i drugim. Osim inostranih polaznika, u kampu borave i nemački đaci.

Više o programu saznajte klikom na: letnji kamp nemačkog za decu u Minhenu

Adventure Camp

Uzrast polaznika 12-17 godina

Adventure (12-17 godina) je program za avanturiste i ljubitelje prirode. Kampus je zatvorenog tipa i raspolaže sa 7 učionica, spavaonicama, restoranom, baštom,  saunom, fitnes salom, zidom za penjanje, ali i mnogim drugim objektima za vannastavne aktivnosti. Nalazi se 50 km od Minhena, u Alpima sa pogledom na jezero Spitzingsee.

Više o programu saznajte klikom na: avanturistički kamp nemačkog jezika za mlade

Munich Castle

Uzrast polaznika 14-17 godina

Letnja škola nemačkog jezika za mlade organizuje se u dvorcu Burg Schwaneck koji se nalazi u južnom delu centra Minhena, na obali reke Izar, u neposrednoj blizini čuvenih znamenitosti Minhena HofbräuhausBavaria Filmstudios i Frauenkirche. Dvorac je izgrađen 1843. godine, a renoviran je nameski za potrebe obrazovne institucije. Pored zamka se nalazi park.

Više o programu saznajte klikom na: letnja škola nemačkog za mlade u dvorcu u Minhenu.

Share

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *