Popust za kurseve nemačkog za mlade

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da je obezbeđen popust u iznosu od 100 eura za kurseve nemačkog jezika u školi ActiLingua u Beču. Važi za kurseve jezika za starije i mlađe tinejdžere, za prijave od 30. juna do 15. jula. Popust je aktuelan dok se ne popune preostala mesta, za kurseve u trajanju minimalno dve nedelje. Ne važi za prijave pre ili posle navedenih datuma. Holiday Course namenjen je tinejdžerima starosti od 16 do 19 godina i može se realizovati u periodu od 26. jula do 15. avgusta. Summer School mogu pohađati mladi između 12 i 17 godina, od 26. jula, do 8. avgusta.

Škola za mlade između 12 i 17 godina (junior kurs) locirana je u centru Beča, u prestižnoj privatnoj školi koju je osnovala još Marija Terezija. Prostrana zgrada škole poseduje veliki park u centralnom delu kampusa i nudi pregršt mogućnosti za sportske aktivnosti poput fudbala, odbojke i tenisa.

Škola za starije tinejdžere nalazi se u diplomatskom naselju Beča, blizu čuvenog dvorca i muzeja Schloss Belvedere. U blizini se nalazi park sa sportskim terenima, a do centra grada se gradskim prevozom stiže za 15 minuta. Ova škola nemačkog u Beču namenjena je polaznicima koji žele da provedu vreme sa svojim vršnjacima i za razliku od junior kursa nudi više slobode i samostalnosti shodno uzrastu polaznika.

actilingua

Share

Ostavite Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *