Popust za kurseve nemačkog u Beču

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo o popustu za letnje kampove nemačkog za decu i tinejdžere, kao i za kurseve za odrasle u centrima škole Actilingua Academy. Popust iznosi 50 € i možete ga ostvariti prijavom na program do 28.02.2018.

Kod kurseva jezika za odrasle, popust važi ukoliko uz kurs bukirate i smeštaj škole.

Holiday Course namenjen je tinejdžerima starosti od 16 do 19 godina. Summer School mogu pohađati mladi između 12 i 17 godina. Više o programima saznajte klikom na: kursevi nemačkog u Beču.

Škola za mlade između 12 i 17 godina (junior kurs) locirana je u centru Beča, u prestižnoj privatnoj školi koju je osnovala još Marija Terezija. Prostrana zgrada škole poseduje veliki park u centralnom delu kampusa i nudi pregršt mogućnosti za sportske aktivnosti poput fudbala, odbojke i tenisa.

Škola za starije tinejdžere nalazi se u diplomatskom naselju Beča, blizu čuvenog dvorca i muzeja Schloss Belvedere. U blizini se nalazi park sa sportskim terenima, a do centra grada se gradskim prevozom stiže za 15 minuta. Ova škola nemačkog u Beču namenjena je polaznicima koji žele da provedu vreme sa svojim vršnjacima i za razliku od junior kursa nudi više slobode i samostalnosti shodno uzrastu polaznika.

Kursevi za odrasle – Nastava se odvija tokom cele godine i počinje svakog ponedeljka, izuzev za polaznike bez predznanja nemačkog jezika kada postoje određeni datumi početka kursa jezika. Više informacija o školi saznajte klikom na: kursevi nemačkog u Austriji.

Belvedere-Beč-Austrija

 

 

Share

Ostavite Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *