Popust za letnje kampove u Švajcarskoj

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da za prijave do 28. aprila aktuelan popust od 10% za letnje kampove za decu u Montrou, Cugu i Askoni, u organizaciji škole Alpadia Language Schools. Popust ne važi za Premium+ opcije i transfere. U ovim letnjim školama Vaše dete može učiti italijanski, engleski ili francuski jezik, u zavisnosti od lokacije.

Škola u Cugu nalazi se pri prestižnom St. Michael koledžu, udaljenom manje od pet minuta od centra grada i obale jezera.  Centar  svojim polaznicima nudi najkvalitetniji boravak i opremu. Cug (Zug) je šarmantno i živopisno turističko mesto u centralnoj Švajcarskoj koje ima izuzetno sigurno i mirno okruženje. Izgrađen na obali jezera čije ime i nosi, okružen zelenim brdima i snežnim vrhovima švajcarskih Alpa, grad je idealno polazno mesto za obilazak Ciriha i Lucerna, dve najpopularnije destinacije Švajcarske. Više informacija o školi možete pronaći na sledećem linku.

Na samo nekoliko koraka od uzanih uličica starog grada i pristaništa na obali jezera Maggiore, školski centar u Askoni smešten je u prelepom Collegio Papio. Glavna zgrada koja se nalazi u kompletno renoviranom manastiru iz XVI veka, smeštena je uz savremeni školski kompleks u kome se nalaze učionice i spavaonice. Smeštena na obali jezera Maggiore, u suncem okupanom zalivu, Askona je postala jedan od najlepših destinacija u italijanskom govornom delu Švajcarske. Tu možete uživati u izuzetnom prirodnom okruženju kao i u mnogobrojnim umetničkim, kulturnim i sportskim aktivnostima. Više informacija o školi možete pronaći na sledećem linku.

Letnja škola francuskog jezika Alpadia Montro nalazi se u centru Montroa, u blizini železničke stanice i lepe promenade duž Ženevskog jezera. Montro je predivan grad na obali Ženevskog jezera smešten na francuskom govornom području Švajcarske. Prijatna klima grada daje poseban mediteranski doživljaj, a Montro je poznat i po imenu „Biser švajcarske rivijere“. Više informacija o školi možete pronaći na sledećem linku.

Ascona-Švajcarska-kurs jezika

Share