Popust za letnje škole jezika u Švajcarskoj

Obaveštavamo Vas da je za rane prijave obezbeđen popust od 10 odsto za letnje škola jezika za mlade u Švajcarskoj. Ove letnji kursevi jezika u organizaciji su škole Alpadia, a u ponudi su tri destinacije: Cug, Askona i Montro. Popust je obezbeđen za sve one koji se prijave do 30. aprila.

Škola Alpadia, Cug organizuje letnju školu nemačkog i engleskog u Švajcarskoj i nalazi se pri prestižnom „St. Michael“  koledžu, udaljenom manje od pet minuta od centra grada i obale jezera. Cug je šarmantno i živopisno turističko mesto u centralnoj Švajcarskoj koje ima izuzetno sigurno i mirno okruženje. Izgrađen na obali jezera čije ime i nosi, okružen zelenim brdima i snežnim vrhovima švajcarskih Alpa, grad je idealno polazno mesto za obilazak Ciriha i Lucerna, dve najpopularnije destinacije Švajcarske.

Alpadia – Askona deo je švajcarske organizacije koja ima veliki broj centara u Švajcarskoj, Nemačkoj, Engleskoj i Francuskoj i koja polaznicima pruža priliku da uz učenje jezika steknu nove prijatelje iz celog sveta, a sve to u fantastičnom okruženju. U ponudi ove organizacije nalazi se letnja škola italijanskog i engleskog jezika u Švajcarskoj. Na samo nekoliko koraka od uzanih uličica starog grada i pristaništa na obali jezera Mađore, školski centar u Askoni smešten je u prelepom Collegio Papio. Smeštena na obali jezera Mađore, u suncem okupanom zalivu, Askona je postala jedna od najlepših destinacija u italijanskom govornom delu Švajcarske. Tu možete uživati u izuzetnom prirodnom okruženju kao i u mnogobrojnim umetničkim, kulturnim i sportskim aktivnostima.

Alpadia, Montro letnja škola francuskog jezika organizuje francuski i engleski kamp u Švajcarskoj. Nalazi se u centru Montroa, u blizini železničke stanice i lepe promenade duž Ženevskog jezera. Montro je predivan grad na obali Ženevskog jezera na francuskom govornom području Švajcarske. Prijatna klima grada daje poseban mediteranski doživljaj, a Montro je poznat i po imenu „Biser švajcarske rivijere“. Panorama grada je veličanstvena. Duž keja se proteže egzotičo rastinje, dok prostor između jezera i planina pruža brojne mogućnosti za sportske i kulturne aktivnosti. Polaznici škole Alpadia imaju mogućnost da uživaju u spoju sportskih aktivnosti, zabave, francuskog jezika i novih prijateljstava.

ascona-switzerland-mountains-buildings-trees-city

Share

Ostavite Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *