Popust za letnju biznis školu u Barseloni

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo o popustu za letnju biznis školu u Barseloni. Ukoliko program platite u celosti do 31. marta, ostvarićete popust u iznosu od 150 €. Iskoristite benefite rane prijave na program, s obzirom na to da postoji ograničen broj mesta i da se veoma brzo popunjavaju. Ovaj program je idealan za sve one koji žele da se upoznaju sa svetom biznisa ili da usavrše znanja koja su već stekli.

Barselona-Španija

Program letnje biznis škole u Barseloni namenjen je mladim profesionalcima iz oblasti biznisa, studentima bečelor studija, studentima koj su nedavno diplomirali, a pogotovo je značajan za srednjoškolce koji su zainteresovani za dalje studije biznisa. Tokom programa, polaznici će steći široka znanja i upoznati se sa pojmovima iz oblasti ekonomije, savladaće terminologiju i obogatiti poslovni vokabular, ali će takođe moći da procene kompleksnost savremenih internacionalnih organizacija, kao i da shvate odnose između njih.

Kao jedna od vrhunskih svetskih poslovnih škola, EU Business School je internacionalno akreditovana, priznata i poznata po izuzetnosti svojih studenata. Osnovana 1973. godine, razvila je sistem poslovne edukacije koji pruža visoko kvalitetnu nastavu, konkurentno okruženje i mrežu svojih kampusa širom sveta.

Više informacija o programu saznajte klikom na: letnja biznis škola u Barseloni.

EU Business School Summer School

 

Share

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *