Popust za studije u Švajcarskoj

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo o aktuelnom popustu za osnovne studije na fakultetu Cézar Ritz grupacije Swiss Education Group, poznate po prestižu u studijama hotelijerijerstva i turizma. Prijavom na osnovne studije sa početkom u julu ostvarujete popust od 39%!

Stipendija se odnosi na studije u Lucern kampusu, sa prelaskom u kampus u Brižu za  poslednje semestre studija. Popust se primenjuje na školarinu, smeštaj, sve obroke i dodatne sadržaje.

Cezar Ritz

Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije o načinu apliciranja, rokovima za slanje prijave, neophodnoj dokumenataciji za prijavu. Mi ćemo se pobrinuti da Vaša aplikacija bude kompletna, sadržajna i ostavi utisak na upisnu komisiju.

César Ritz Colleges Switzerland je vodeća obrazovna institucija iz oblasti hotelijerstva i ugostiteljstva. Nudi različite programe koji će kvalitetno pripremiti studente za uspešnu karijeru na rukovodećim pozicijama u hotelijerstvu i turizmu.

Iskusno nastavno osoblje podržava studente u razvoju karijere i obezbeđuje adekvatno obrazovanje i veštine potrebne za uspeh u ovoj vrlo konkurentnoj oblasti. Studenti škole imaju priliku da upoznaju i istraže svet hotelijerstva kroz organizovana tematska putovanja, kao i da diplomiraju sa realnim poslovnim planom, koji odmah mogu primeniti.

Više o fakultetu saznajte klikom na: studije hotelijerstva i turizma u Švajcarskoj.

cesar-ritz-colleges-lucerne-reception

Share