POPUSTI – kursevi engleskog u inostranstvu

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas upoznamo sa POPUSTIMA za kurseve engleskog jezika u inostranstvu od 20 % do čak 100% koje je Egida obezbedila za vas, kao rezultat dugogodišnje uspešne saradnje sa školama jezika širom sveta!

The New School of English

Škola The New School of English je pripremila specijalne popuste za Egidine polaznike. Škola se nalazi na petnaest minuta hoda od strogog centra Kembridža i ima tradiciju dugu preko 50 godina u podučavanju engleskog jezika. Više o ovoj školi saznajte klikom na: kursevi engleskog jezika u Kembridžu.

1.  Za kurseve u trajanju od 4 ili 8 nedelja:

– 4 nedelje Standard Plus kursa po ceni od 3 nedelje (ušteda 250 GBP)

– 8 nedelja Standard Plus kursa po ceni od 6 nedelja (ušteda 500 GBP)

2. Povedite prijatelja i ostvarite BESPLATAN kurs jezika!  Ukoliko upišete kurs jezika u trajanju 2-11 nedelja i povedete svoga prijatelja, drugi polaznik pohađaće kurs besplatno, a prijatelji se mogu dogovoriti i da podele popust, pri čemu će oba polaznika ostvariti 50% popusta na cenu kursa.

3. Za kurseve u trajanju od 12+ nedelja ostvarujete sledeće popuste: Standard Plus kurs po ceni standardnog kursa (ušteda 20 GBP po nedelji), oslobođeni ste registracije kursa (ušteda 70 GBP) i dobijate besplatan aerodromski transfer u jednom pravcu (ušteda 150 GBP).

Stafford House International

Obezbeđen je popust od 25% za učenje engleskog jezika u centrima škole u Velikoj Britaniji i SAD.

Popust važi za prijave 01.09-31.12.2016. godine i obuhvata sve kurseve, osim individualne nastave.

Kurseve jezika u Velikoj Britaniji možete pohađati u školskim centrima u Brajtonu, Kembridžu, Kenterberiju i Londonu.

Kurseve jezika u Americi možete pohađati u Bostonu, Čikagu, San Dijegu i San Francisku.

san-francisco-egida

EC

U školskim centrima škole EC na Malti, u Velikoj Britaniji, Americi, Južnoj Africi i u Kanadi, Egidini polaznici kurseva engleskog jezika ostvariće popust od 20% na kurseve jezika za odrasle za prijave do kraja decembra. Popust se ne odnosi na registraciju kursa.

malta-valletta

 

Churchill House

Za prijave i plaćen kurs u celosti do 30.11.2016. u Churchill House Main School u Remsgejtu može pohađati kurs bilo kada u 2017. godinu po cenama za 2016. godinu.

 

Share

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *