Popusti za studije u Švajcarskoj

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo o aktuelnom popustu za osnovne studije na fakultetima Cézar Ritz i Hotel Institute Montreux grupacije Swiss Education Group, poznate po prestižu u studijama hotelijerijerstva i turizma. Prijavom na osnovne studije sa početkom u julu 2019. godine ostvarujete popust od  30% i 25% za određene programe.

 

Cézar Ritz

CRCS Preferential Pricing July 2019-1

CRCS Preferential Pricing July 2019-2

 

Hotel Institute Montreux

HIM Preferential Pricing July 2019-1 HIM Preferential Pricing July 2019-2

 

Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije o načinu apliciranja, rokovima za slanje prijave, neophodnoj dokumenataciji za prijavu. Mi ćemo se pobrinuti da Vaša aplikacija bude kompletna, sadržajna i ostavi utisak na upisnu komisiju.

César Ritz Colleges je vodeća obrazovna institucija iz oblasti hotelijerstva i ugostiteljstva. Nudi različite programe koji će kvalitetno pripremiti studente za uspešnu karijeru na rukovodećim pozicijama u hotelijerstvu i turizmu.

Iskusno nastavno osoblje podržava studente u razvoju karijere i obezbeđuje adekvatno obrazovanje i veštine potrebne za uspeh u ovoj vrlo konkurentnoj oblasti. Studenti škole imaju priliku da upoznaju i istraže svet hotelijerstva kroz organizovana tematska putovanja, kao i da diplomiraju sa realnim poslovnim planom, koji odmah mogu primeniti.

Više o fakultetu saznajte klikom na: studije hotelijerstva i turizma u Švajcarskoj.

Kao internacionalni institut za ugostiteljstvo i hotelski menadžment, Hotel Institute Montreux podržava i usmerava uspeh ambicioznih pojedinaca razvijanjem veština iz oblasti hotelskog menadžmenta, održavanja međuljudskih odnosa, komunikacije i opšte kulture. Poslovni fokus programa, koji se nudi u saradnji sa Northwood University –vodećim univerzitetom menadžmenta u SAD, otvara mogućnosti širokom spektru izbora poslovne karijere.

Više o fakultetu saznajte klikom na: studije ugostiteljstva i hotelskog menadžmenta u Švajcarskoj.

Share