Porodični program Malta

Family Malta

Škola

Global Village

Porodični program

Ova škola osnovana je 1999. godine i smeštena je u lepoj malteškoj vili na oko 150 metara pešačke udaljenosi od obale mora. Škola je akreditovana od strane Ministarstva obrazovanja Malte i član je organizacija Quality English i FELTOM što potvrđuje i garantuje visok standard nastave.

Škola raspolaže sa klimatizovanim i opremljenim učionicama, prostorijom za odmor nakon nastave, prostorijom za učenje, besplatni WiFi internetom, internet kafom i velikom krovnom terasom.

Vreme van nastave – Pored nastavnog programa, škola organizuje bogat program aktivnosti za svoje polaznike. Organizuju se aktivnosti poput biciklističkih tura, vodenih sportova, jahanja, ronjenja, kulturni i istorijski obilasci, kao i celodnevne i poludnevne ekskurzije koje su polaznicima na raspolaganju uz doplatu.

Destinacija

Malta spada u najmanje i najgušće naseljene zemlje Evrope. Nalazi se na jugu kontinenta, u arhipelagu od sedam ostrva u Mediteranskom moru. Topla mediteranska klima čini je idealnom za odmor, opuštanje i učenje jezika.

St. Paul’s Bay se nalazi na severozapadu Malte, na oko 16 km udaljenosti od glavnog grada Valete. Grad je vrlo popularan, posebno tokom letnjih meseci kada ga poseti veliki broj turista.

Pored veličanstvene prirode koja ga okružuje, grad obiluje i zanimljivostima i atrakcijama za turiste – Wignacourt kula, Mistra zaliv, statua Svetog Pavla i druge. Za ljubitelje sporta i zabave na raspolaganju su aktivnosti poput Maltaqua centra za ronjenje, privatnih tura i obilazaka, bioskopski kompleks, veliki broj plaža i mnoge druge aktivnosti.

Kursevi

Pored različitih programa za odrasle i decu, škola u svojoj ponudi ima i porodični program. Ovaj program je odlična opcija za roditelje i decu koji žele da putuju zajedno, ali i da kombinuju kurs engleskog jezika sa odmorom

Roditelji mogu da biraju između kursa jezika General English i Business English. Kursevi su bazirani na 20 časova jezika nedeljno, od kojih svaki traje po 45 minuta. Dok roditelji pohađaju kurs jezika za odrasle, deca mogu pohađati neki od ponuđenih kurseva Kids Club, Pre-teens ili Teen tuition u zavisnosti od uzrasta (od 4-17 godina). Deca nedeljno pohađaju 20 časova jezika koji traju po 45 minuta, a u istom vremenskom periodu kada su i njihovi roditelji na nastavi.

Smeštaj

Svi smeštajni objekti škole posebno su birani od strane koordinatora za smeštaj polaznika i licencirani su od strane malteške turističke organizacije. U ponudi su sledeće opcije smeštaja za polaznike: porodični smeštaj, apartmanski smeštaj i smeštaj u hotelu (cene smeštaja u hotelu su na upit).

Porodični smeštaj podrazumeva sledeće:

  • Jednokrevetnu, dvokrevetnu ili trokrevetnu sobu
  • Polupansion u vidu doručka i večere
  • Spremanje sobe nedeljno, dostupna sredstva za higijenu veša i odeće
  • Udaljenost porodice od škole od 2 minuta pešačke udaljenosti do 10 minuta prevoznim sredstvom
  • Cena: po osobi za 7 dana boravka u letnjoj sezoni po osobi: 1/2 soba, polupansion €295/nedeljno, 1/3 soba, polupansion €230/nedeljno

NADZOR – Škola u svojoj ponudi ima i doplatu za nadzor dece. Dnevni nadzor iznosi €10,50/po satu za prvo dete (od 07:30 do 19:00), noćni nadzor iznosi € 12,50/po satu za prvo dete (od 19:00 do 01:00), doplata za drugo i treće dete iznosi €2,50/po detetu, a nadzor vikendom i praznicima doplaćuje se €2/po satu po detetu.

Akreditacije

Quality English

Quality English

Quality English schools are committed to providing high quality English language courses to international students.

Quality English member schools are:

specialists in teaching English as a foreign language (EFL)
accredited by an appropriate authority
independently and locally managed (not part of a chain)
carefully selected by means of
asking the opinion of past and present clients
– asking the opinion of past and present clients
– a personal inspection by the Chief Executive of Quality English

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print