Poslovni engleski jezik na Malti

Škola

EXECUTIVE TRAINING INSTITUT – ETI

ETI institut do danas se razvio u profesionalnu školu jezika za zrelije polaznike i profesionalce u različitim oblastima. Zahvaljujući izuzetno iskusnom timu predavača i samoj koncepciji nastave  koja je orijentisana ka pojedinačnim potrebama polaznika, ova škola izdvaja se jer nudi mnogo više od usvršavanja jezika.

ETI svoja predavanja organizuje u modernom i profesionalnom školskom centru koji je smešten u samom srcu St. Julians-a. Nastava se odvija u 7 savremeno opremljenih učionica koje imaju multimedijalnu tehnologiju i interaktivne elektronske table. U zgradi postoji i Speakeasy kafe/restoran, prostorani lounge za relaksaciju nakon nastave, besplatan WiFi i druge pogodinosti koje upotpunjuju opuštenu, ali radnu atmosferu.

Vannastavne aktivnosti – Za vreme boravka polaznik može da se bavi nekim od svojih omiljenih sportova ili da uči neke nove. Na raspolaganju su: golf, trčanje, biciklizam, a posebno su interesantni ronjenje i jedrenje. Golf i jedernje su dostupni tokom cele godine. Pored sportova, polaznici imaju mogućnost da probaju specijalitete najelitnijih restorana na Malti i da se upoznaju sa bogatom istorijskom baštinom ostrva.

Destinacija

Malta je smeštena u središtu Mediterana i njena topla klima idealna je za odmor i učenje. Zbog svog strateškog položaja, tokom istorije bila je pod okupacijom Feničana, Rimljana, Arapa, Templara, Francuza i Britanaca, a svi oni ostavili su traga na ostrvu u vidu bogatog istorijskog nasleđa. Posledice 150 godina britanskog kolonijalizma vide se jer je službeni jezik na Malti engleski jezik.  

Zahvaljujući svim navedenim istorijskim dešavanjima, Malta ima po nešto za svakoga: mediteransku klimu, kristalno čisto more, jedinstvene istorijske znamenitosti, prelepa mala sela, autentične praznike i običaje. Idealan je ambijent za potpuno posvećivanje učenju engleskog tokom cele godine i zbog pristupačnih cena i govora koji se čuje na svakom koraku. Zanimljiv je i noćni život, jer Malta ima pregršt lokala, noćnih barova, restorana i prodavnica koji mogu biti jako  privlačni turistima.

Kursevi

General English 30+ dizajniran je za zrelije polaznike koji imaju potrebu da usavrše gramatiku, izgovor, rečnik i osnovne jezičke veštine (govor, pisanje, razumevanje).

Fluent English kurs stavlja akcenat na tečan izgovor i preciznost u poslovnoj komunikaciji na engleskom jeziku i razvoju osnovnih jezičkih aspekata.

Business Communication je kurs poslovne komunikacije namenjen profesionalcima koji žele da usavrše svoje poslovne i komunikacijske sposobnosti kao što su prezentacije, vođenje sastanaka, pregovaranje, pisanje izveštaja i sl.

Specijalizovani profesionalni kursevi koncipirani su prema željama i potrebama klijenata i organizuju se u različitim oblastima – za pravo, medicinu, avijaciju, cabin crew, HR, bankarstvo, finansijo i mnoge druge).

Pored pomenutih, ETI organizuje programe usavršavanja za profesore engleskog jezika, individualnu nastavu i još mnogo drugih programa tokom cele godine.

Smeštaj

ETI nudi širok izbor pažljivo odabranih opcija visokog standarda i komfora. U zgradi u kojoj se nalazi i sama škola postoji In-house rezidencija u  kojoj smeštaj podrazumeva jednokrevetne ili dvokrevetne sobe na bazi noćenja sa doručkom. Pored toga u ponudi je smeštaj u lokalnoj porodici na bazi polupansiona (jednokrevetna soba sa privatnim ili zajedničkim kupatilom), smeštaj u zajedničkom stanu bez obroka (jednokrevetna ili dvokrevetna soba, zajedničko kupatilo, privatno uz doplatu) i smeštaj u hotelu sa 4* (jednokrevetna soba,  noćenje sa doručkom). U zavisnosti od odabrane opcije, smeštaj traje od subote do subote ili od nedelje do nedelje.

Akreditacije

IALC

Established in 1983, IALC is as an association for quality assured independent language schools throughout the world. All Schools accredited by IALC are regularly inspected and monitored under the IALC Quality Scheme. Membership is by invitation only. While each member of IALC is independent and unique, each shares the highest commitment to professionalism and excellence in all aspects of service.

Quality English

Quality English schools are committed to providing high quality English language courses to international students.

Quality English member schools are:

specialists in teaching English as a foreign language (EFL)
accredited by an appropriate authority
independently and locally managed (not part of a chain)
carefully selected by means of
asking the opinion of past and present clients
– asking the opinion of past and present clients
– a personal inspection by the Chief Executive of Quality English

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju