Poslovni engleski jezik na Malti

malta_st-julian

Škola

EXECUTIVE TRAINING INSTITUT – ETI

U poslednjih 16 godina, ova škola poslovnog engleskog je izgradila ugled nudeći široku ponudu specijalizovanih kurseva. U saradnji sa York Associate, vodećom britanskom organizacijom u podučavanju specijalističkih kurseva engleskog jezika, ETI je vremenom razvila jedinstveno efikasan pristup učenju engleskog za potrebe poslovnih ljudi. Zahvaljujući izuzetno iskusnom timu predavača – izvornih govornika, koji potiču iz poslovnih miljea različitih profesija i samoj koncepciji nastave koja je orijentisana ka pojedinačnim potrebama polaznika, kursevi su bazirani pre svega na poboljšanju konverzacije. Engleski je danas nezaobilazan za globalnu komunikaciju, te svi koji se ozbiljno bave biznisom treba da vladaju poslovnom komunikacijom na ovom jeziku.
ETI institut je centralno lociran u Sent Džulijansu, sa 7 moderno opremljenih učionica, bežičnim internetom, velikom prostorijom za odmor i druženje, medijatekom i drugim pogodinostima koji upotpunjuju opuštenu, ali radnu atmosferu.

Vreme van nastave – Za vreme boravka polaznik može da se bavi nekim od svojih omiljenih sportova ili da uči neke nove. Na raspolaganju su: golf, trčanje, biciklizam, a posebno su interesantni ronjenje i jedrenje. Golf i jedernje su dostupni tokom cele godine. Pored sportova, polaznici imaju mogućnost da probaju specijalitete najelitnijih restorana na Malti i da se upoznaju sa bogatom istorijskom baštinom ostrva.

Destinacija

Malta je smeštena u središtu Mediterana, što čini njenu klimu toplom, a samim tim i idealnom za odmor i učenje. Zbog svog strateškog položaja, Malta je tokom istorije bila pod okupacijom Feničana, Rimljana, Arapa, Templara, Francuza i Britanaca. Svi oni su ostavili traga na ostrvu u vidu bogatog istorijskog nasleđa. Ipak, pored svega navedenog, mediteranska kultura dominira na Malti, ali je 150 godina britanskog kolonijalizma itekako uticalo na zemlju i jezik – engleski je službeni jezik na Malti, a katolička vera je većinska, pa se na ostrvu nalazi veliki broj prelepih crkava. Zahvaljujući svim navedenim istorijskim dešavanjima, Malta ima po nešto za svakoga: mediteransku klimu, kristalno čisto more, jedinstvene istorijske znamenitosti, prelepa mala sela, autentične praznike i običaje. Malta je idealan ambijent za potpuno posvećivanje učenju engleskog tokom cele godine i zbog pristupačnih cena i engleskog jezika koji je na svakom koraku. Zanimljiv je i noćni život. Pregršt lokala, noćnih barova, restorana i prodavnica mogu biti podjednako privlačni turistima.

Kursevi

  • Fluent English – kurs stavlja akcenat na tečan izgovor i preciznost u poslovnoj komunikaciji na engleskom jeziku i razvoju osnovnih jezičkih aspekata.
  • Business Communication – kurs poslovne komunikacije (efektna komunikacija) je namenjen profesionalcima koji žele da praktično razviju svoje poslovne i komunikacijske sposobnosti kao što su prezentacije, vođenje sastanaka, pregovaranje, pisanje izveštaja i sl.
  • Specijalizovani profesionalni kursevi – koncipirani su prema željama i potrebama klijenata, a namenjeni su grupama zatvorenog tipa (kursevi za pravnike, HR, za potrebe u avio industriji i dr).
  • Individualna nastava 1:1 – koja se takođe može kombinovati sa grupnim kursevima, kao i sa svim ostalim kursevima.

Kurs za profesore engleskog jezika ETI je Teacher Training centar za ESE grupu (European School of English) i nudi polu i intenzivne kurseve tokom cele godine.

Smeštaj

ETI nudi širok izbor pažljivo odabranih opcija visokog standarda i komfora. U ponudi su rezidencije u sklopu zgrade škole sa svim pogodnostima kao što su privatno kupatilo, kontinentalni doručak. Dodatne mogućnosti smeštaja su moderno opremljeni apartmani ili najluksuzniji hoteli na Malti koji su na samo 2 minuta pešačke udaljenosti od škole.

Akreditacije

IALC

IALC

Established in 1983, IALC is as an association for quality assured independent language schools throughout the world. All Schools accredited by IALC are regularly inspected and monitored under the IALC Quality Scheme. Membership is by invitation only. While each member of IALC is independent and unique, each shares the highest commitment to professionalism and excellence in all aspects of service.

Quality English

Quality English

Quality English schools are committed to providing high quality English language courses to international students.

Quality English member schools are:

specialists in teaching English as a foreign language (EFL)
accredited by an appropriate authority
independently and locally managed (not part of a chain)
carefully selected by means of
asking the opinion of past and present clients
– asking the opinion of past and present clients
– a personal inspection by the Chief Executive of Quality English

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print