Poslovni engleski za međunarodne sastanke, predavanja, pregovore

Škola

London School of English

Poslovni engleski za javni sektor (sastanci, pregovaranje, seminari)

Ovaj škola najstarija je akreditovana škola jezika u Velikoj Britaniji. Osnovana 1912. godine, do današnjeg dana ponosi se odličnim iskustvom u podučavanju engleskog jezika. Škola raspolaže sa dva centra u samom srcu Londona.

Centar u kojem se organizuju specijalizovani programi i stručni kursevi jezika je Holland Park Gardens.  Nalazi se u tradicionalnoj engleskoj zgradi u Kensingtonu, a na oko 15 minuta od čuvene Oksford ulice. U svojoj ponudi škola ima veliki broj specijalizovanih kurseva engleskog jezika za različite oblasti poslovanja.

Vreme van nastave – Škola organizuje različite vannastavne aktivnosti za svoje polaznike. U cenu programa uključen je obilazak Parlamenta, a polaznicima su na raspolaganju i mnoge druge aktivnosti bez doplate – piće dobrodošlice i upoznavanje, šetnja Temzom, British Museum i druge.

Polaznici se mogu odlučiti i za mnoge druge aktivnosti uz doplatu – veče kuglanja, ekskurzije i obilasci drugih gradova (Brajton, Oksford, Kentenberi, Cotswolds, Stratford i mnogi drugi gradovi).

Destinacija

London je kosmpolitski i glavni grad Engleske. Spada u najznačajnije evropske gradove u pogledu veličine, broja populacije i kapitalnog dobra. Ono što privlači posetioce više nego bilo šta drugo je veličina grada i reka koja ga deli na severnu i južnu polovinu. Ponekad se čini da je London država, a ne grad, budući da se na teritoriji grada govori oko 200 različitih jezika.

Grad obiluje znamenitostima po kojima je prepoznatljiv u svetu. Big Ben, Tower Bridge, London Eye, Piccadilly Circus, Houses of Parliament, Trafalgar Square, Buchingham Palace, Madame Tussauds, Kensington Palace, Kew Gardens, National Galery, City Hall, Regent’s Park, St. Paul’s Cathedral i Hyde Park, samo su neke od atrakcija čiji obilazak ne biste trebali propustiti.

Kursevi

Kurs engleskog jezika za javni sektor fokusiran je na učestvovanje na međunarodnim sastancima, kao i sprovođenje bilateralnih pregovora sa većom efikasnošću. Kroz nastavu razvijate samopouzdanje upotrebom stručnih tekstova i razvojem konverzacije. Tipični polaznici ovog kursa su ugledni profesionalci, državni  zvaničnici i diplomate, osobe zaposlene u javnom sektoru, osobe koje rade ili blisko sarađuju sa državnim i javnim zvaničnicima, ljudi koji sarađuju sa UN, EU, NATO,  WTO i drugim međunarodnim organizacijama.

Kurs traje nedelju dana i sastoji se od 30 sati nastave. Nastava se odvija radnim danima u terminu od 09:00 do 17:00 časova u grupi od maksimalno 6 polaznika. Neophodan nivo jezika za pohađanje ovog  kursa je Intermediate, a minimalan uzrast je 30 godina.

Smeštaj

Polaznicima škole na raspolaganju su različiti tipovi smeštaja. Škola raspolaže sa dve kategorije porodičnog smeštaja – Silver i Gold. Ovi tipovi razlikuju se po svojoj lokaciji u odnosu na školu, a u ponudi pored jednokrevetne sobe postoji i mogućnost obroka (noćenje sa doručkom, polupansion, doručak plus nekoliko večernjh obroka tokom dana).

Za one koji žele više samostalnosti i nezavisnosti tokom boravka u Londonu, škola ima i opciju rezidencijalnog smeštaja u Prince Consort Village rezidenciji. Smeštaj podrazumeva jednokrevetni  studio sa privatnim kupatilom i kuhinjom, dok se polaznici za svoje obroke brinu sami.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print