Prezentacija EU Business School u Podgorici

Pozivamo Vas na prezentaciju koja će se održati 24.04.2018. u 19h u Hotelu Podgorica u Podgorici. Sa programima studija biznisa u inostranstvu kao i letnjom biznis školom upoznaće Vas predstavnica EU Business School.

Pohađanjem letnje biznis škole u Barseloni steći ćete nova poznanstva, upoznati se sa mladima iz celog sveta i upoznati se sa terminoogijom koja vas očekuje na studijama. Predavanja će vam držati vrhunski predavači, koji su na visokim pozicijama u inostranim kompanijama. EU Business School sa svojim centrilma u Barseloni, Minhenu, Ženevi i Montrou pruža prvoklasno obrazovanje na izuzetno atraktivnim destinacijama i otvara mogućnosti za brzo i lako pronalaženje posla po završetku studija. Mreža kompanija sa kojima ovaj univerzitet sarađuje olakšava studentima pronalazak praksi već za vreme studija.

Barcelona 1

Program letnje biznis škole u Barseloni  pogotovo je značajan za srednjoškolce koji su zainteresovani za dalje studije biznisa. Tokom programa, polaznici će steći široka znanja i upoznati se sa pojmovima iz oblasti ekonomije, savladaće terminologiju i obogatiti poslovni vokabular, ali će takođe moći da procene kompleksnost savremenih internacionalnih organizacija, kao i da shvate odnose između njih.

EU Business School Summer School

Više informacija o programu saznajte klikom na: letnja biznis škola u Barseloni.

Više o fakultetima i programima studija saznajte klikom na: EU Business School.

Kako izgleda studirati na EU Business School fakultetu u Minhenu, možete videti kroz Đorđevo iskustvo klikom na: “Svet je moje mesto” – studije u MInhenu.

Pored programa ovog biznis fakulteta, imaćete priliku da se upoznate sa mogućnostima pohađanja srednjih škola u inostranstvu, opcijama za stipendije, kao i opcijama za studije u inostranstvu, sa kojim će Vas upoznati predstavnica Egide International. Za one koji su zainteresovani za nastavak školovanja u inostranstvu, a potrebno je da unaprede svoje znanje jezika, sjajna opcija su kursevi jezika u inostranstvu.

SREDNJE ŠKOLE U INOSTRANSTVU

STUDIRANJE U INOSTRANSTVU

KURSEVI JEZIKA U INOSTRANSTVU ZA ODRASLE

KURSEVI JEZIKA U INOSTRANSTVU ZA MLADE

 

Share